Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvői ajándékot vihetnénk?
A pár már évek óta együtt él, igazából mindenük megvan.. Inkább tárgyat szeretnék vinni, mint pénzt egy borítékban..
Tudnátok tanácsot adni, milyen kedves, de olcsóbb (10-15e) összegű ajándékkal lephetnénk meg őket? Esetleg ti minek örülnétek / örültetek volna? :)
köszönöm
SZia!
Mi az esküvönkön a kaptunk (az étterem tulajától) két pezsgőspuharat, rajta a nevünk és a házasságkötésünk dátuma, felette 2 galamb, akik egy fonalon két karikagyűrűt tartanak. Mi ennek örültünk nagyon, igazi egyedi, alkalomra szóló volt!
na ügyes az elöttem szóló, vegyél nászajándékba szerszámot, biztos a hölgy is nagyon örülne neki.
Mi szuper jó ágyruhát szoktunk vinni, olyat ami finom anyagból van. ezeknek az áruk kb 10000Ft így a kettö kb 20000 Ft ilyet nem engedhet meg magának mindenki és mindkét fél élvezi a kellemes alvást.
Igaz az ilyen galamb párokat én sem bírom, de egy jó ágynemü
Mi is kicsit túlkorosan esküdtünk és már mindenünk megvolt. Barátoktól kaptunk pl. képet a falra (gobleint, amit a barátnőm varrt. Tudta, hogy milyenre vágyom, azért merte megvenni, mert ehhez azért ismerni kell nagyon a másik ízlését). Kaptunk olyat, hogy nagyon szép kötésű (bársony) fotóalbum. Lefényképezték a házunkat, azt beletették első képnek, meg egy üzikártyát, hogy: azt szeretnék, ha ez a fotóalbum minden együtt töltött évünk alatt szép felvételekkel gazdagodna és ha vendégségbe jönnek hozzánk, akkor majd azért mutassuk meg:-))) nekem ez is nagyon tetszett.
Egy ügyféltől (aki már olyan régi kapcsolat, hogy lassan átlóg barátságba) egy hatalmas ajándékkosarat kaptunk, tele minden földi jóval (márkás ital, édesség, kávé, stb...)
remélem segítségedre voltam.
Viszont nem örültem a harmadik kávéfőzőnek, botmixernek. A jajdekék nefelejcses terítő-készlettől meg falnak mentem. Ezért írom, hogy pl. jó ötlet az ágynemű, vagy szép terítők, ötletes kisebb berendezési tárgy, de csak akkor, ha nagyon ismered az ízlésüket, mert nagy bakot is lehet lőni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!