Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit felejtek el?

Figyelt kérdés

Egy hónap múlva lesz az esküvőnk. Kérlek segítsetek nem felejtettem ki semmit? Nagyon ideges vagyok.

Ruha: vőlegény öltöny, menyasszonyi ruha készületben

Polgári szertartás: (külső helyszínes) elintézve

Templomi szertartás: elintézve

Étterem: lefoglalva, menü összeállítva

Sütemények, menyasszonyi torta: még hiányzik

Csokrok: autóra és menyasszonyi még hiányzik

Köszönő ajándékok: előkészületben

Fotós: lefoglalva, már csak e pontosítás hiányzik

Fodrász, kozmetikus, körmös: felkérve

Busz: lefoglalva

Mi hiányzik még?

2012. aug. 16. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szülők köszöntése?

Zene a lagzihoz?

Video?

Polgári szertartáshoz koccintó ital?

Koszorúslányok?

Természetesen ezek csak tippek, mindenki saját igénye szerint dönt, mit választ.

2012. aug. 16. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincsen szülő, akit köszönteni kellene.

Nem lesz a polgári után koccintás, zenekar sem kell, mert csak egy éttermi vacsora lesz és nem lagzi. Koszorúslányom megy a saját feje után, csak idézőjeles koszorúslány.

2012. aug. 16. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyet mondok. Mikor elhozod a ruhádat, akkor tüzetesen nézd át midnen részletét, mert nekem kicserélték utolsó nap és nem vettem észre csak az esküvőm napján!
2012. aug. 16. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hmm.. vendégek!!

ez persze csak vicc, Született feleségek egyik részében volt egy ilyen jelenet :)

ami eszembe jut: mindenből pót. pótharisnya, pótgyertya...

dekorációk? polgárihoz kellékek?

zsebkendő!!

2012. aug. 16. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Talán gyűrűpárnára szükség lehet, de igazából azt sem tudom milyen kellék kell egy polgári szertartáshoz.

Pótharisnya nem rossz ötlet. A dekorációt még meg kell beszélnem.

2012. aug. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!