Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyományos vagy "modern" karikagyűrű?
Figyelt kérdés
Nagyon szépek a most divatos karikagyűrűk (mintásak, néha kis kővek is vannak bennük), de akármeddig is nézegetem őket, valahogy mindig arra lyukadok ki, hogy az én szememben az egyszerű, sima, hagyományos karikagyűrű A GYŰRŰ.
Ti hogy vagytok ezzel?
(Nem vitatkozni akarok és nem mondom, hogy a többi nem szép, csak érdekelnek a vélemények.)
2012. aug. 15. 14:30
11/13 anonim válasza:
Az én ízlésemnek a sima karikagyűrű olyan jellegtelen... én szeretem a szép, míves dolgokat (most nem az agyoncsicsázott 20ezer köves ékszerekre értem), és szeretném, ha a gyűrűm is olyan lenne.
12/13 anonim válasza:
nekünk az úgynevezett klasszikus karikagyűrűnk van. sárga arany féldomború karikagyűrű. utálom a csicsás karikagyűrűket. nekem nem tetszik se a dísz se a kő. mindig sima karikagyűrűt akartam.
annyi a különlegessége, hogy mindkettőnknek belülre be van vésve az esküvőnk dátuma:)
26/N
13/13 anonim válasza:
En az ezustre modern vagy femre(RVS)szavazok nagyon szepek es kulonlegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!