Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó, ha a menyassoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó, ha a menyassoznynak póthaja van?

Figyelt kérdés
Sajnos levágattam a hajam az eljegyzés előtt, de mondta a fodrásznő, hogy ad kölcsönbe póthajat, nem kell fizessek érte semmit, be is festi nekem ugyanolyanra, mint a hajamat, stb. Felpróbáltam, nekem nagyon tetszik, mert bánom, hogy leváfgattam a hajam, de nem lesz furcsa? Mindeki látott mostanában és tudják, hogy nem az igazi hajam. Nem lesz furcsa?
2012. júl. 28. 16:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem fura lesz. Én a helyedben az igazit csináltatnám meg valami olyanra, hogy jól álljon...

De te tudod, hogy mennyire vagy a természetesség híve, engem feszélyezne.

2012. júl. 28. 17:15
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Biztos mindenkinek leesik, hogy nem az igazi hajad, de én ezzel különösebben nem foglalkoznék. Bár nem vagyok a mű dolgok híve.
2012. júl. 28. 17:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Én se vagyok, műkörmöm is most lesz először életemben:)

De mikor feltette, annyival szebb voltam hosszú hajjal. Meg amúgyse volt nekem soha olyan szép dús, mint ez.

2012. júl. 28. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem a legjobb dolog. Az esküvő nem a műdolgokról szól.
2012. júl. 28. 17:30
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Én még csak egy kis pótlást se engedtem az esküvőkor. Én azt akarom, hogy a képeken is az legyen, ahogy akkor kinéztünk.
2012. júl. 28. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
ha egy mellplasztika vagy ilyesmi lenne, ellenezném. de mivel a hajad meg fog nőni, így a póthaj nem akkora csalás, én feltetetném a helyedben, pláne ingyen :)
2012. júl. 28. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Egyik ismerősöm ment férjhez asszem 2 éve nyáron. Kleopátra haja volt, és sehogy sem tudták úgy megcsinálni a próbafrizkók alkalmával, hogy jól álljon. Végül hajfelvarrás lett a dologból. Arra a részre, ahol felvarrták a hajat, és esetleg átüthetett volna a "hegesztés", hátrahúzták a tincseket, és csináltak egy ilyen kis mini félkontyot hátra, a többit behullámosították, és leengedve volt. Nagyon szép volt barátnőm :), és egyáltalán nem látszott, hogy póthaj. Az meg, hogy a többiek tudták, hogy alapvetően rövidebb a haja...? Szerintem senki sem gondolkodott ezen, inkább csak annyi járhatott a fejükben, hogy: milyen szép ennek a lánynak ma a haja!

Szóval szerintem bátran rakasd fel, ha úgy jobban tetszik neked :)

2012. júl. 28. 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

A műhaj egyáltalán nem probléma, nekem is az lesz, olyan fonás a fejem tetején, mert rövid a hajam.

A műkörömről viszont lebeszélnélek, pláne ha most lesz először, lehet hogy nem fogod megszokni, én francia géllakkal csináltatnám, sőt nekem is olyan van és nagyon szép. Mondjuk én magamnak csinálom szerencsére :)

2012. júl. 28. 18:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Muszáj a műköröm, a munkám miatt teljesen rövid a körmöm, úgy mégse lehetek a lgazimon..
2012. júl. 29. 00:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne rövid körmöd? attól még lehet szép... Mi a kedvesemmel mindketten gitározunk, tehát rövid a körmöm nekem is, és egyáltalán nem érzem úgy, hgy ronda lenne a kezem emiatt. Esküvőre sem fogok műkörmt felrakatni ezért.

De persze a te döntésed, én amúgy nem ellenzem, hogy neked műkörmöd legyen, szerintem ha egy pár nappal előtte felrakatod, akkor a nagy napon már nem fog zavarni. Viszont azzal nem értek egyet, hogy úgy gondolod, hogy rövid körömmel nem lehet férjhez menni...

2012. júl. 29. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!