Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyszerű hétköznapi polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű hétköznapi polgári esküvőn milyen ruhában voltál?

Figyelt kérdés
Augusztus végén lesz az esküvőnk, csak a szüleink és két tanú lesz jelen. Még nincs ruhám, de nyilván nem lesz nagy abroncsos, de fehéret szeretnék. Nektek milyen volt? Kosztüm, vagy koktélruha?

2012. júl. 25. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt, éppen most árulom. Menyasszonynak éreztem magam, de mégsem volt egy nagy csilicsálé ruha.:

[link]

2012. júl. 25. 12:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Szép nagyon! :-)
2012. júl. 25. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Én egy kosztümöt jobban el tudnék képzelni. Esetleg egy kalap meg egy kis csipkekesztyű? :P
2012. júl. 25. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Én meg koktélruhát :)
2012. júl. 25. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok: 21 voltam, ezért mindenképpen valami kisebb/egyszerűbb menyasszonyi ruhát akartam, nem kosztümöt.
2012. júl. 25. 13:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Biztos van kosztümben is elegáns, fiatalos, csak én nem tudom hol keressek ilyesmit.
2012. júl. 25. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Én hosszú nyári ruhában voltam, légies és csinos volt. (Nem akarok senkit megsérteni, de szerintem a kosztüm nagyon kiábrándító esküvőre menyasszonynak.)
2012. júl. 25. 14:54
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

szerintem egy fehér kosztümöt utána nem nagyon tud hova felvenni az ember, egy szép egyszerűbb fehér ruhát viszont igen, úgyhogy azt ajánlanám mindenképp.

Én egyébként szűk családi körű polgári szertartáson egy kicsit elegánsabb piros térd fölé érő ruhában voltam (de nem koktélruha volt, utcára ki lehet menni benne).

2012. júl. 25. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Én először fehér koktélruhát szerettem volna, de aztán lebeszéltem magamat róla, és a végül egy fekete-fehér virágmintás koktélruhát vettem. Nagyon jól éreztem benne magam, és a későbbiekben is ki tudom majd használni.
2012. júl. 25. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenem lenne ha csak polgári esküvőm lenne :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!