Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne lemondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne lemondani egy eskuvot?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe lenne az eskuvom /kulfoldon/. De mar most elegem van minden nap faj a fejem. Az anyosom meg a sogornom nagyon idegesit... nem birom tovabb. A volegenyem is nagyon belejott a szervezesbe. Megbeszeltuk hogy kis eskuvonk lesz. De ma reggel emailben elkuldtek a vendeg listat 165 ember. Ha lemondom az eskuvot, akkor az egyesen a kapcsolat megromlasahoz vezet? Nem szeretnem elhagyni a parom mert nagyon szeretem. De ezt sem akarom. En annak is orulnek ha csak ketten elmenenk az onk.hiv.ba es osszehazasodnank.
2012. júl. 16. 08:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hisztis!!!!

29 eves vagyok van egy noverem, egy unokaocsem, egy sogorom es egy 72 eves nagymamam miert kell 150 idegen emberrel unnepelnem a hogy meghazasodtam? Ez mar regen nem rolam / rolunk szol, csak arrol hogy az a parom apukaja elismert ugyved a hazajaban es hat meg kell mutatni hogy van penzuk. Szeretem a parom nem akarom elhagyni.

|Nem tudom, talan csendbe turnom kellene vegulis ez csak egy nap azutan ugyis Mo. on fogunk elni messze toluk...

2012. júl. 16. 09:49
 12/34 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, maximálisan igazad van, ez a ti esküvőtök és nem az anyósé, nektek kell, hogy megfeleljen és nem az anyósnak. De első körben erről tényleg a pároddal kellene beszélned, ő talán le tudja kezelni, takarékra tudja állítani a saját rokonságát...
2012. júl. 16. 10:01
 13/34 anonim ***** válasza:
77%
". Az meg a minimum,hogy az ebből fakadó esetleges anyagi kárukat megtéríted nekik." - #10-es, nem hiszem, hogy bárki is bármilyen felelősséggel tartozna olyasmiért, amit nem ő kért, sőt... a saját ötleteiért mindenki önmaga a felelős, ez ennyi...
2012. júl. 16. 10:04
 14/34 anonim ***** válasza:
77%
Ez az önkényeskedés sok mindent előrevetít a jövőtökről. Nem anyós meg a sógornő a főszereplő, hanem ti. Ha már most ők dirigálnak, szerinted mennyi szavad lesz a jövőben? Ha ettől véget ér a kapcsolatod, akkor inkább érjen véget most, mint mikor többgyermekes családanyaként a kutya után valahol lesz a helyed a sorban. Teljesen jól látod, ne engedd át a saját életed irányítását senkinek!
2012. júl. 16. 10:05
 15/34 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy neked csak 1-2 rokonod van.,de párodnak több és ő is szeretné ott tudni a saját rokonságát és barátait a számára fontos napon. Ne csak magadat nézd hanem őt is.
2012. júl. 16. 12:00
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

Előző, így szól a kérdés: "Megbeszeltuk hogy kis eskuvonk lesz." Ha egyszer tényleg megbeszélték, akkor bizony elvárható, hogy a vőlegény is ahhoz tartsa magát, ellenkező esetben ugye átveri a másikat. Amikor megbeszélték, akkor lehetett volna jelezni, hogy ő több rokont szeretne ott látni, az ember ne csináljon segget a szájából, különösen ne a párjával szemben...

Ha mi megbeszélnénk egy kis eskövőt a legszűkebb családi-baráti körrel, és erre a párom a századik embert hívná, bizony az a minimum, hogy lefújnám az egészet, és a kapcsolat jövőjén is erősen elgondolkodnék HA nem kapcsolna egyből... mert mit kezdjek egy olyan emberrel, akivel a megegyezés semmit se ér, akinek a kimondott szó semmit nem számít? Mennyire lehet komolyan venni a "jóban-rosszban" ígéretét, ha még egy egyszerű megállapodáshoz sem képes tartani magát?

2012. júl. 16. 12:10
 17/34 anonim ***** válasza:
45%
Mi a kicsi? Ez egy relatív fogalom.Lehet,hogy 300 fős lakodalmakat szoktak tartani feléjük,annyira nagy a rokonság és a baráti kör.Ezt nyirbálták le 165-re,ami a kérdező 5-6 főjéhez képest sok,magukhoz képest kevés.Miért kell rossz szándékkal közelíteni és elhagyást fontolgatni egy tényt tisztázó beszélgetés helyett?
2012. júl. 16. 13:20
 18/34 anonim ***** válasza:
48%
Kedves előző, volt ottan egy HA - még ki is emelve... természetesen én sem beszélgetés helyett írtam azt, amit, az első nyilván az, hogy megpróbálni megbeszélni...
2012. júl. 16. 13:24
 19/34 anonim ***** válasza:
68%

van egy noverem, egy unokaocsem, egy sogorom es egy 72 eves nagymamam

Kezd azzal, hogy akkor őket mondd le elsőnek ha ez meg van akkor a párod rokonságát hívod fel szép sorban és lemondod.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy a párom a rokonaival nem tartja a kapcsolatot. Én viszont az enyémekkel igen a nagyon szűk család kb. 80 fő és ebben távoli rokonok nincsenek benne, ha az egyiket meghívom akkor a másikat is meg kell.

Valószínű a párodé is így vannak, vagy meghívnak mindenkit vagy senkit.

2012. júl. 16. 13:28
 20/34 anonim ***** válasza:
48%
Előző, de - ha jól gondolom - ezt te nyilván elmondanád akkor, amikor egyáltalán először beszélgettek arról, hogy esküvőt szeretnétek, nem? Ennek akkor van ideje, hogy a másik még szabadon tudjon reagálni erre...
2012. júl. 16. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!