Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hordtátok a karikagyűrűt az esküvő előtt?
Már másfél éve hordom az eljegyzési gyűrűmet, most lettek kész a karikagyűrűk. Mindig azt mondtam, hogy azt majd csak esküvő után, szerintem úgy szép, de most, hogy itthon vannak olyan nayg a kísértés, hogy hordjam.
Nálatok hogy volt?
Igen, hordtuk.
A férjem csak akkor, ha mentünk valahova, mert autószerelő a foglalkozása, a munkahelyén nem tudta viselni.
úgy látom nem sokan válaszolnak a kérdésre :)
én nem hordtam. Nekem köves gyűrűvel kérte meg a kezem a párom, és esküvő előtt 3 hónappal lettek kész a karikagyűrűk. Nagy volt a kísértés nálam is, de a férjem szerencsére mindig közbe lépett. Nagy élmény volt, hogy az esküvőkor húzta fel az ujjamra először, és én is az övére :)
Szerintem várd meg, ha már most hordod, az nem ugyanaz.
Nyilván, ha már eleve karikagyűrűvel kérte volna meg a kezed, az más lenne, de ha már csak 1 hónap van addig, azt várd meg :)
Mi is ugyan úgy voltunk vele. Nem tudtunk ellene állni a kísértésnek! :)
Igaz nekünk jövőre lesz ez esküvőnk.És nem hordjuk mindig csak ha megyünk valahova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!