Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A tanúm hófehér ruhát akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanúm hófehér ruhát akar felvenni az esküvőmre. Szerintetek tegyem szóvá?

Figyelt kérdés
Nekem nem nagyon tetszik, hogy ő is fehérben lesz, de nem tudom, hogy beleszólhatok-e ebbe.
2012. júl. 3. 15:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom észre vettétek-e, de a kérdező nem azt kérdezte h illik e feketébe vagy pirosba menni... hanem h szóvá teheti-e ha a tanúja hófehér ruhát akar felvenni.

SZERINTEM IGEN, szóvá teheted nyugodtan, hiszen a Te esküvőd. Ne félj attól, hogy mit fog szólni, biztosan megérti, ha egy értelmes nő!

Sok sikert és sok boldogságot :)

2012. júl. 3. 17:24
 22/40 anonim ***** válasza:
80%
természetesen tedd szóvá
2012. júl. 3. 17:53
 23/40 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy? Igazából nem szólhatsz bele, bizonyára nem fátylas,tüllös, uszályos ruhácskája lesz. De ha ennyire zavar mond meg neki,legfeljebb nemet mond
2012. júl. 3. 18:48
 24/40 anonim ***** válasza:
28%
Igazából a ruha színe teljesen mindegy, mert nem ez a lényeg. A te esküvőd és ha valami nem tetszik, akkor minden további nélkül megmondhatod. Egyébként a fehér ruháért még jogos is ha szólsz. Hiába nem menyasszonyi ruhát vesz fel, engem akkor is zavarna. Mondd el neki, hogy téged zavarna ez, és hogy nem tudna e esetleg más ruhát választani?4 Igazság szerint ha ezt nem érti meg, akkor lehet más tanút választanék.
2012. júl. 3. 19:33
 25/40 anonim ***** válasza:
78%
kérdezd meg tőle, hogy milyen ruhát képzelt magának. Ha megerősíti, hogy fehéret, akkor említsd meg neki, hogy reméled, hogy azért lesz valami színes kiegészítő, vagy nem teljesen fehér. Miért? mert nem szeretnéd, hogy rajtad kívül más is fehérben legyen. Ez így illik, nyugodtan tedd szóvá neki.
2012. júl. 3. 23:00
 26/40 anonim ***** válasza:
91%

Hááát ez olyan mókás kedves 8-as válaszoló:

"Valamelyik tájékozatlan vendég őt nézheti menyasszonynak."

Ha elmegyek lakodalomba, csak tudom ki hívott meg, ki a rokon ergo ki a menyasszony, még ha a vőlegény rokonságába tartozom is...

Válaszom a kérdezőnek:

már ne haragudj, én tanunak olyan embert választottam, aki közel áll hozzám (most ezt embere válogatja, hogy testvér vagy legjobb barát(nő)...) aki pedig olyan közel áll hozzám, már hogy a fenébe ne merném neki szóvá tenni, hogy bocsi...nem kéne... Tehát bátran tedd szóvá!

Esetleg egy tojásszínű vagy bézs elmegy, de a fehérnek minden bizonnyal én sem örülnék...

2012. júl. 4. 08:24
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

"a fekete gyásszín..."

Es mit csinaljon az, aki pl gyaszol? Ne menjen esküvöre - vagnad ra... A ferjem egy unokatesoja+egyben szomszedunk is edesapam halala utan 2 honappal tartottak az esküvöt. Igy "muszaj" volt elmenni, bar semmi kedvem sem volt, igy feketebe mentem. (Szerencsere koran lelephettem emiatt.)Raadasul az ö rokonsagukban a gyasz nem ok az otthonmaradasra, illik elmenni, es ök egyebkent egyaltalan nem is gyaszolnak feketeben, max 1 hetig. A mi rokonsagunk meg a szülöket 1 evig, fekete ruhaban. Itt ez a szokas, mashol mas.

Ti mit tettetek volna?

2012. júl. 4. 13:38
 28/40 anonim ***** válasza:
36%

Istenem, miért nem fogadja el sok ember, hogy vannak íratlan illemszabályok az alkalmakkor?

Esküvőn tiszta fehéret, tiszta pirosat és tiszta feketét (magyarul ami nem mintás) bunkó, neveletlen, illetlen dolog felvenni. Mit kell lázadozni? Nem értem, felnőtt emberek és nem értenek egy ilyen egyszerű szabályt.

2012. júl. 4. 14:28
 29/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem a pirossal mi a baj....még a többit csak csak elfogadom
2012. júl. 4. 16:15
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm esküvőjén 3 fiatal tini lány olyan ruhában volt hogy éppen takarta a feneküket egész nap látványosan húzogatták.

Ez volt agáz nem pedig a színük......

2012. júl. 4. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!