Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két karikagyűrű összesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két karikagyűrű összesen 5,5gr. Nem kevés ez?

Figyelt kérdés

Nekem 51-es méretem van, páromé 62.

4,5 széles a gyűrű, de összesen 5,5gr a kettő. Nem túl kevés ez?

Nektek milyen súlyú a kettő együtt?

2012. jún. 30. 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
pontosan. minden más kérdésnél az van, hogy jaj, mindegy, ha nektek tetszik, vegyék meg. most meg, hogy kevés a grammja. nekünk 6 gramm a kettő, 60.000 forint volt.
2012. júl. 1. 22:17
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem kevés,hanem átlagos.

Nekem van pecsétgyűrűm (egyetemi),az 70gramm,de annak van ugye a teteje,ami neheziti.

De maga a karika része max 3 gramm.

Karikagyűrűk átlag 2,5 és 4 gramm között vannak

2012. júl. 2. 09:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Ez alapján leellenőrizheted: [link]

Ha a gyűrűk anyagvastagságát „a”-val jelöljük, a gyűrűk szélességét „b”-vel és az ISO szabványszámot „c”-vel, akkor a gyűrűk térfogatát az alábbi egyszerű képlettel számíthatjuk:

Térfogat = a x b x c

A kapott térfogatot, attól függően, hogy hány karátos aranyból szeretnénk készítetni a jegygyűrűket, egy viszonyszámmal kell megszoroznunk.

Leggyakrabban a 14 karátos aranyötvözetet szoktam ajánlani, mert kemény kopásálló, szép élénk a színe és a 18 karátos aranynál olcsóbb.

14 karátos aranynál ez a viszonyszám 0,014.

2012. júl. 3. 16:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Az eljegyzési gyűrűm 2 gramm (gyémánttal), fehérarany, vékony, szóval szerintem rendben van a ti gyűrűtök is.
2012. júl. 3. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!