Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok adni bátorító gondola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok adni bátorító gondolatokat?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok kenődve..

Hamarosan lesz az esküvőnk, külföldön, és barátnőim sorban mondják vissza a meghívásokat pénzhiány miatt. Teljesen megértem őket, hiszen nem olcsó mulatság az utazást állni ( a szállást mi álltuk volna). Eredetileg kb 50-en lettünk volna az esküvőn, most úgy néz ki, hogy jó ha 30-an leszünk.

Ami igazán zavar, hogy az én oldalamról kb alig jön valaki, a többi vendég a külföldi kedvesem oldaláról jön.

Szerintetek nem venné ki furcsán magát hogy a menyasszony részéről alig lesz ott valaki?

A másik pedig: elég nagy a korkülönbség közöttünk, ezért nyilvánvalóan más-más korosztályú vendégeket hívtunk meg. Most úgy néz ki, hogy kb én leszek az egyetlen fiatal az esküvőn.. ez eddig sohasem zavart engem, de az esküvőmön a velem egykorúakkal is szerettem volna ünnepelni.. :(

Eléggé elment a kedvem az egésztől, lehet hogy egy polgári szertartás jobb lett volna.. :(

2012. jún. 25. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy rágódj a múlton.Vedd meg a repülőjegyeket,azzal még nem vagy elkésve.Bátorítás és a sajnálat között számomra van különbség.Ha szánakozok,hogy milyen szar lesz neked az öregek között azzal nem leszel beljebb.Ezért mondom,hogy vedd meg a jegyeket és ezt veheted bátorításnak.
2012. jún. 26. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Kedves kérdező, ne bánd, hogy így alakult, nem tehetsz róla, meg a barátnőid sem, ez a helyzet és kész, attól még lehet nagyon jó az esküvőd! A barátnőiddel meg majd találkozol ha hazamész. Nekik is biztosan rossz, hogy nem tudnak menni. Valószínűleg azért most mondják le amúgy, mert most realizálódik, hogy mennyibe is kerül, amikor meghívják az embert örül a párnak és boldogan mond igent, hogy megy, aztán lassan leesik, hogy nem fér bele a költségvetésbe. Semmiképp ne haragudj rájuk, de magadra sem. Sok boldogságot és ha úgy állsz hozzá, hogy jó buli lesz akkor az is lesz! :) Sok boldogságot! (Válaszolók, bátorítsátok a kérdezőt ne keserítsétek el még jobban mint pár korábbi válasz.)
2012. jún. 27. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarom,hanem arra buzdítani,hogy ne törödjön bele,hanem tegyen azért,hogy olyan legyen az esküvője,amilyet szeretne,vagyis jelen legyenek a barátnők is.Nem értem miért jó csak vállat vonni egy probléma felett,ahelyett,hogy megoldanánk azt.A repjegy vásárlás csak egy megoldás,persze a legjobb.Lehetne azt is,hogy az egyik szertartás külföldön van,utána ünneplés az ottani vendégekkel,a másik szertartás pedig itthon,buli az itteniekkel.Akkor nem csak képeket kapnak az itthon maradottak,hanem részesei lehetnek a fogadalomnak és az ünneplésnek is.Persze biztos lehetne még máshogy is megoldani,csak tudni kellene a részleteket.Ha valaki valamit tényleg akar,az megtalálja a módját,hogy megoldja.
2012. jún. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!