Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bőrhiba eltüntetése esküvőre? Ajánlanátok valakit-sminkest, kozmetikust?
Van egy elég nagy kiterjedésű pigmentfolt a bal vállamon. Ez a mindennapokban nem zavar, de az esküvőmre ujjatlan menyasszonyi ruhát választottam.
Tudnátok ajánlani Bp-en vagy környékén egy olyan sminkest, kozmetikust, aki erre az 1 napra letudná sminkelni a hibámat?
Köszi szépen!
Szia!
Köszönöm a válaszokat! Én egyszer már próbáltam a Dermablendet, de még a legelején volt, és akkor nem volt olyan bő a színválaszték. Így nem illett egyik szín sem abőrszínemhez.
De így lhet újra megnézem, hátha :)
Nem tévedtem, mondtam, hogy Loreal:
ez nagyon jó kedves utolsó :)
Viszont az a kérdés, hogy lehet nálunk is kapni ezt a kencét??!! :O
Szia! én nekem is hasonló a helyzet,nekem a lábaimon vannak sötét pigmentfoltok,és teljesen el voltam keseredve,hogy a ballagásomra hogy fogok elmenni! mígnem itt a gyakorin alánlottak nekem egy jó sminkes csajszit,elég sokáig kerestem mire találtam,na és ő teljesen eltüntette nekem a foltokat a lábamról!A fotókon is úgy néz ki a bőröm mintha eredetileg hibátlan lenne! Szóval én nagyon meg voltam elégedve! :)
Akit érdekel,priviben megadom az elérhetőségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!