Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő alatt készült el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt készült el az esküvői frizurád?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt frizurája válogatja. Nekem még nem volt, de egy barátnőmnek csináltam, az kb. 5 perc volt: a természetes göndör haját oldalt eltűztem és tettem bele kis rózsákat.

Gondolom, egy tornyos konty elkészítése még profi fodrásznak is tovább tart :D

2012. jún. 20. 01:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Én ilyesmit szeretnék [link] ami félig fel van tűzbe kontyba. [link] Ez mennyi idő alatt lenne kész? Tartaná magát egész nap?
2012. jún. 20. 02:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már ilyesmi hajam, jól tartotta magát, de rengeteg hajlakk kellett hozzá. Az, hogy az esetleges göndöratett/vasalt tincsek meddig maradnak meg, szerintem egénfüggő, nekem sajnos nagyon hamar kirúgja magát a hajam. :/ Összességében kb. fél-3/4 óra alatt volt meg. (Hajmosás nélkül.)
2012. jún. 20. 04:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

*göndörített, egyénfüggő

Bocsánat, nemrég keltem. :)

2012. jún. 20. 04:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az 1. 1 óra van, mivel az elejét meg kell emelni, kicsit loknizni, konty...

a 2. olyan 45 perc alatt kész lehet, ott egyszerűbb dolga lesz a fodrásznak :)

2012. jún. 20. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mosást nem számítjuk, ezek a hajak pikk-pakk megvannak. Nekem még csak próbakontyom volt, de nem kellett hozzá 1 óra, pedig az egészet feltűzte, fonás is volt benne, csavargatta is meg vasalta is. keresek mindjárt képet róla.
2012. jún. 20. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
2012. jún. 20. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
mosással kb 5 perc, becsavarás, kb 10 perc, búra 35 perc, és amíg összerakta kb. 15 perc, de szerintem sokat is mondok. Tehát kb egy óra volt. Közben nyilván voltam sminkesnél is, tehát így egy picit több lett, de loknis volt, és nagyon jól is tartott :)
2012. jún. 20. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
hát az én fodrászom mindig azt mondja, ha frizurát csináltatok vele, hogy előtte nap mossam meg, vagy hagyjam 2 naposan, mert akkor áll meg jól a haj. frissen mosottan csúszik, "száll".
2012. jún. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!