Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb lagzi vagy egy hosszabb távolabbi nászút?
A keretbe csak az egyik "nagy" fér bele. Vagy hétországra szóló lagzit tartunk (páromék nagy rokonsága miatt), vagy 2 hetes nászút.
Ti melyiket választanátok? Miért?
Ezek még csak tervek egyelőre...
A nászutat.
A nagy rokonság gondolom a távoli rokonokat jelenti. Velük úgysem igen szoros a kapcsolat. Nem is baráti, alig ismerik egymást az ilyen szintű rokonok.
Szóval a kedvükért nem nyitnám ki a pénztárcámat.
#21: igen, ők a távoli rokonok, akik azt nézik, hogy mennyi kaja/pia van, de nászajándéknak pénzt alig adnának... És hát azért nem úgy megy a mai világban, hogy az esküvő 1 milla, és annyi vissza is jön nészajándékpénzként... jóval kevesebb.
azért meg nem tartok lagzit, hogy más jól lakjon...
#22: mindig is nagy lagzit szerettem volna, de rájöttem, hogy felesleges. 2-3x több a kiadás, mint amit összetáncolok. meg aztán én a nagy rokonságot azért nem etetem, hogy a Alföldön (párom nagyrokonsága onnan való) azt harsogják, hogy a dunántúliaknak (mert itt élünk) mennyi pénzük van, holott ez nem igaz. Meg lehet úgy adódik, hogy saját költségből kell állnunk az esküvőt, abból pedig nem futná a 150-200 fő.
Szerintem kis esküvő is esküvő, akkor is lehet szép ruhám és mindenünk, csak 100 fő alatti vendégekkel.
Így jut is, marad is. Lesz esküvő és lesz nászút is. Meg tervezzük, hogy nászútról már hárman jövünk haza, legalábbis nagyon szeretnénk.
Vagy cáfoljátok meg nyugodtan, ha rosszul gondolkodom :
Látom többen nem fogták fel a kérdést! Ezért jön ki a nemzetközi kutatások alkalmával, hogy a magyarok között sok a funkcionális analfabéta, most már látom, hogy tényleg igaz. Nem az a kérdés, hogy te a te pénzügyi helyzetedben mit választanál, hanem Ő az ő anyagi helyzetében. Nem mindenki engedheti meg, hogy 2 havonta elutazzon külföldre. Úgy mit választanál, hogy vagy nagy lagzi vagy hosszabb/jobb nászút?
(Én már megválaszoltam korábban.)
27-es!
Én is ennek megfelelően válaszoltam, ennek ellenére lepontoztak.
Valószínűleg a pontozók maguk a funkcionális analfabéták, de mindegy.
Akkor is fenntartom, hogy én, a kérdező helyzetében, mindenképpen a nászutat választanám, mégpedig azért, mert többre tartok egy utazást, közös élményeket, eleve hosszabb időt(!), mint egy estényi szórakozást, ami nekem valószínűleg inkább stresszes, mint kikapcsolódás, és azért kerül olyan sokba, mert sok embert vendégelek meg.
Erre nekem nem lenne szükségem gyakorlatilag egyáltalán, de persze tudom, hogy mindenki máshogy gondolkodik. Válaszolni akkor is csak a saját szemszögemből tudok, és mivel a kérdés is ez volt, szerintem nem lehet a válasz hasztalan... De mindegy.
Nagy lagzira masnis-copfos korban vágyunk, nagyjából az alsó tagozatban, aztán kinőjük. Aki nem, annak még korai a házasság...
Nászút, mindenképpen. Egyáltalán nem biztos, hogy el tudtok majd menni, egy drága bulizásnál sokkal többet ér egy szép, élményekkel teli utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!