Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszajön a lagzin legalább az étel ára?
"de ne mondja senki,hogy nem örülne neki és nem hiányozna neki a pénz,ha nem kapná vissza"
Nem érted a lényeget. Én is örülök a nászajándéknak, persze. De erre nem úgy kellene nézni, hogy VISSZAadják. Ki költötte el? Én. Ki döntött úgy, hogy neki emlékezetes, vendégsereges esküvő kell? Én. Kidöntött úgy, hogy nem csak egy svédasztalos állófogadás lesz, hanem több fogásos vacsora éjféli menü, korlátlan pia? Én. Ki akarta ezt az egészet? Én. Kinek volt a legfontosabb a dekoráció színe, a nagy kaja választék, a gyertyagyújtás, a hosszú fátyol? Nekem.
Éppen ezért én szerveztem és fizettem az egészet, azért, hogy nekem örömöm teljék benne. A vendégek meg adnak nekem ajándékot azért, mert megünnepeljük, hogy megházasodtam. Ha szülinapi buliba mégy, akkor sem azért teszel a masnis dobozba egy szép ajándékot, mert biztos drága volt a konfetti, meg a torta, hanem azért, mert szülinapja van és megajándékozod. Ez az egész erről szól. Nem arról, hogy alig van pénzem, de azért rendezek egy nagy esküvőt, viszont erősen arra számítok, hogy VISSZAjön a lé. Ez olyan... kommersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!