Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez jó lesz nekem? SOS Alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lesz nekem? SOS Alig találok valamit, ami tetszne!?

Figyelt kérdés

Puccos brit esküvőre vagyok hivatalos és nem találok semmit. Az én ízlésemnek a farmer v melegítőalsó és póló felel meg, de azt oda nem vehetem fel.

Erre a ruhára gondoltam: [link]

meg erre:

[link]

Sokáig kerestem bolerót hozzá, de csak ezt találtam, nem feketét: [link]

Kérlek, ne jöjjön senki azzal, h f ezek a színek nem valók esküvőre, mert itt ilyen nincs. A lényeg az, h egyszínű fehér ne legyen a ruha. Még van egy-két variációm, majd belinkelem még azokat is. Előre is köszi! :)

2012. jún. 10. 20:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos ruhat valasztottal! :) Mar nem aktualis, de megkerdeztem a ferjem, o is a pirosat mondta. :D De ez nagyon elegans, jo szorakozast majd az eskuvore :)
2012. jún. 13. 00:14
 32/34 A kérdező kommentje:
Megérkeztek a ruhák :( A lila és a pöttyös is borzasztó anyag. Habár a liláról gondoltam, h nem lesz annyira nyerő, de arra nem, h úgy néz ki mint egy csicsás otthonka. A fehér blézer jól nézne ki, de nem rajtam. A piros is biztos, h csak a képen néz ki jól. :(
2012. jún. 13. 21:16
 33/34 anonim ***** válasza:

Ez nem túl jól hír! :/

Esetleg a Debenhams-ből valami?

Leszűrtem a listát, itt 50 font körül van több csinos, esküvőre is megfelelő.

[link]

Azokat érdemes nézni, amelyiket sokan 5 csillagosra értékelték. Meg érdemes elolvasni a véleményeket is.

Ez szerintem különösen szép. (bár barnább bőrön mutat jól) És sokan 5-ösre értékelték!

[link]

2012. jún. 14. 00:33
 34/34 A kérdező kommentje:

Kösz a linkeket. :) A Debenhams-t már néztem online is és voltam a boltban is. 2 van, ami tetszik. Talonban van.

Közben este még felpróbáltam megint mindhármat. Kiderült, h mégis a lila a legjobb. Amikor először felpróbáltam, akkor igazából elég ideges voltam, mert a futár szimplán bedobta kapun belül, ahonnan ellophatják, holott meghagytam, h adják be a szomszédnak. Páromnak is a lila tetszett a 3 közül. Csak azzal a blézer valahogy nem megy, de majd szezek vmi stólát.

2012. jún. 14. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!