Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenhol kötelező ültetésrend?
Figyelt kérdés
Mostanáig 5 esküvőn voltam vendég, de mindenhol alaposan mellétrafáltak az ültetéssel. Az ember csak feszeng, udvariasan cseveg (tehát nem beszélget, semmi élvezet nincs a társalgásban, csak kitöltjük a csendet, hogy ne legyen kínos a nagy hallgatás) és közben magában cifrákat gondol a párról, akik valamely érthetetlen okból pont oda gondolták a helyét. De miért osztja be mindenki az ültetést? Miért nem lehet, hogy az emberek szimpátia alapján üljenek oda, ahova szeretnének??2012. jún. 10. 10:45
11/13 anonim válasza:
ez nekem fura: ha mindenki magának választ helyet, akkor kerülnek össze fura párok, kínos csöndek? hát szerintem meg pont, hogy akkor lesz jó, mert akkor választhatja ki mindenki magának, hogy kik között érezheti jól magát. aki kényszerhelyzetbe kerül, az MAXIMUM az utolsónak érkező pár ember. ellenben, ha ki van osztva, hogy ki hova ül, akkor benne van a pakliban, hog
12/13 anonim válasza:
hogy jóval több ember kerül rossz helyre, mert a pár nem ismerheti hogy ki-kivel van rosszba a rokonságban, ki-kivel beszélgetne szívesen. szóval az első variációnál mondjuk 1-2 embernek rossz, az ültetésesnél meg simán lehet rossz egy nagycsomó embernek. attól függ, hogy aki az ültetést írja mennyire ismeri a vendégsereget
13/13 anonim válasza:
De gondolj bele, kedves utolsó, amiket eddig írtak: nem mindenki egyszerre ér oda, van kb 5-6 fős társaság vagy család, és itt van 3 hely, ott 2..... Ebből vannak furcsa szituk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!