Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Névváltozás bejelentése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névváltozás bejelentése e-mailen keresztül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írok-e, de hátha tudtok segíteni. Esküvő miatt névváltoztatást akarok bejelenteni. A személyimet már megcsináltattam és az a kérdésem hogy elég e e-mailen kersztül az OEP illetve az APEH felé intézni, hogy lecseréljék a kártyáimat? Gondoltam bescennelem az új személyimet és így intézem. Lehet ilyet?

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 7. 15:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bár pár éve nyugdíjban vagyok, de évekig az egészségbiztosításnál dolgoztam, konkrétan TAJ kártyákkal is. Levélben is elfogadtuk, lényeg, hogy az eredetit be kell küldeni az igazoló okmányok másolatával együtt. Nem hiszem, hogy ez megszűnt volna.
2012. jún. 7. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
kb 5 perce töltöttem le az OEP nyomtatványt :) én azt kitöltöttem, foglaltam online időpontot, csak be kell mennem, kb. 10-15 perc lesz, barátnőm most csináltatta meg pár napja ugyanígy. az Apeh-ot is most néztem,de azt nem találtam, hogy kell.
2012. jún. 8. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
12/es vagyok. Annyi történt, hogy tudtam időpontot foglalni az Apeh-ba.
2012. jún. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!