Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegény nézi, hogy kitől mekkora pénzösszeget kapott?
ha engem meghívnak, és szeretnék elmenni, elmegyek. ha vkit nem szeretek nem megyek el. teljessen függetlenül a pénztől. nem tartom szerencsésnek, hogy üzletet csináljanak az eskűvőböl.
én csak olyanokat hívtam az eskűvőmre, akikkel szivesen vagyok együtt, mert az én ill. a mi bulink (volt is belőle családi botrány). azért mert vki véletlenül a rokonom de nics vele semmyilyen közeli kapcsolat vagy éppen nem szeretem, azt nem hívom meg.
és pénzt sem kértünk. ezt meglehet sokkal elegánsabban is oldani. pl. egy katalógusból kivágják azokat a tárgyakat a legkülönbözőbb árkategóriákban), amit szeretnének, azt egy füzetbe ragasszák és az aki azt az ajándékot veszi meg, az kiveszi azt a lapot/lapokat. jó, ha ezt valamelyik anyuka kezeli :)
Szerintem nagy parasztság pénz vagy ajándék nélkül beállitani egy esküvőre. Nem az a kérdés,hogy elvárja e a másik,ez teljesen evidens,hogyha meghivnak téged mulatni,ünnepelni,táncolni és kajálni,ergo nem kis pénzt forditanak rád,te is beleraksz annyit amennyit tudsz. Szerintem ha valaki úszkál a pénzben pofátlanság egy ötezrest beledobni,viszont akkor ne csodálkozz ha te is ennyit kapsz majd. Igen,a lagzi nem erről szól legfőképpen,de szerintem fontos része-és egy gesztus is,hogy ezzel támogatod az uj házaspár boldogulását,egyben megköszönöd vele a vendéglátást.
Szerintem szó sincs itt hányingerkeltésről,vagy anyagiaskodásról-ez mindig igy volt,és igy lesz.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
ha már feltétlenül pénzt adtok, akkor legyen benne egy kis fantázia és ne csak egy boríték képeslappal.... ezzel az erővel át is utalhatnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!