Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegény nézi, hogy kitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegény nézi, hogy kitől mekkora pénzösszeget kapott?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy megjegyzik, kitől melyik borítékot kapják és azt hova teszik. Mennyasszony családja bal zseb, vőlegényé jobb zseb, pl. Állítólag azért van ez, ha abból a családból "visszahívják" esküvőre, jó tudni, hogy mennyi pénzt illik adni.
2009. júl. 2. 12:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
12:26-os te elég sok mindent félreértelmeztél. Legalábbis én arról írtam, hogy én semmit sem vártam el, VISZONT amit én kaptam az esküvőmre azt úgy gondolom, hogy viszonozni szeretném. Tehát én adni akarok, nem pedig elvenni. Nem érted a lényegét? Te épp az ellenkezőjéről beszélsz....
2009. júl. 2. 13:11
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

ha engem meghívnak, és szeretnék elmenni, elmegyek. ha vkit nem szeretek nem megyek el. teljessen függetlenül a pénztől. nem tartom szerencsésnek, hogy üzletet csináljanak az eskűvőböl.

én csak olyanokat hívtam az eskűvőmre, akikkel szivesen vagyok együtt, mert az én ill. a mi bulink (volt is belőle családi botrány). azért mert vki véletlenül a rokonom de nics vele semmyilyen közeli kapcsolat vagy éppen nem szeretem, azt nem hívom meg.

és pénzt sem kértünk. ezt meglehet sokkal elegánsabban is oldani. pl. egy katalógusból kivágják azokat a tárgyakat a legkülönbözőbb árkategóriákban), amit szeretnének, azt egy füzetbe ragasszák és az aki azt az ajándékot veszi meg, az kiveszi azt a lapot/lapokat. jó, ha ezt valamelyik anyuka kezeli :)

2009. júl. 2. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
12.26 Tehát az esküvői ajándékot nem szívből adjuk, hanem viszonozzuk! Most már értem! VÉn az ilyen ajándékból nem kérek
2009. júl. 2. 13:19
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
a vé betű elütés!
2009. júl. 2. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Kérlek, hogy ne forgasd ki a szavaimat. Azért használtam a viszonozni szót, hogy megértsd, én is adni szeretnék épp ugyanúgy. Ebben mi a rossz?
2009. júl. 2. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
82%
Biztos van, ahol ez szokás, de én ilyen lagzin még nem voltam. Szerintem az esküvő nem erről szól. Engem nem érdekel, kitől mennyit vagy mit fogunk kapni. És ha engem hívnak valahova, a lehetőségeimhez mérten adok, ha valakinek nem tetszik, vagy kevesli, az már az ő problémája.
2009. júl. 2. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nagy parasztság pénz vagy ajándék nélkül beállitani egy esküvőre. Nem az a kérdés,hogy elvárja e a másik,ez teljesen evidens,hogyha meghivnak téged mulatni,ünnepelni,táncolni és kajálni,ergo nem kis pénzt forditanak rád,te is beleraksz annyit amennyit tudsz. Szerintem ha valaki úszkál a pénzben pofátlanság egy ötezrest beledobni,viszont akkor ne csodálkozz ha te is ennyit kapsz majd. Igen,a lagzi nem erről szól legfőképpen,de szerintem fontos része-és egy gesztus is,hogy ezzel támogatod az uj házaspár boldogulását,egyben megköszönöd vele a vendéglátást.

Szerintem szó sincs itt hányingerkeltésről,vagy anyagiaskodásról-ez mindig igy volt,és igy lesz.

2009. júl. 2. 13:26
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Szar lehet, ha a saját esküvődre azért hívsz meg valakit, mert ők már egyszer meghívtak és rajta vagy a fekete listán. Biztos én vagyok a szubkulturális "kismajom" és nem akarok megfelelni a társadalmi elvárásoknak! (és nincs szükségem se új mosógépre, vagy kávédarálóra)
2009. júl. 2. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi képeslaphoz mellékeljük a pénzt, így tudják, hogy tőlünk van. Mi esküvőnkön is legtöbben névvel adták.
2009. júl. 2. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
65%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:02

ha már feltétlenül pénzt adtok, akkor legyen benne egy kis fantázia és ne csak egy boríték képeslappal.... ezzel az erővel át is utalhatnátok

2009. júl. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!