Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szép jegygyűrű lenne, vagy keresek inkább másikat?
Idén lesz 10 éve, hogy együtt élünk a párommal. Idén meg szeretném kérni a kezét.
Nemsokára születésnapja lesz,és gondoltam ezzel a gyűrűvel kérném meg a kezét.
De nem tudom,hogy jegygyűrűnek lehet ilyet adni vagy csak a sima karikagyűrűt?
Itt a gyűrű.Légyszí adjatok tanácsot.Ez jó lesz?
(a gyűrű arany,és smaragd kövek vannak benne)

Köszi a válaszokat.
Nekem nem lesz karikagyűrűm,mert a munkám miatt amúgy sem hordhatnám,és eleve nem szeretek semmi ékszert viselni.Ezért is gondoltam,hogy a páromnak valami igazán különlegeset adnék.Ezzel a gyűrűvel kérném meg a kezét,ez lenne az amit az ujjára húznék.
Örülök,hogy jó döntés volt,mert már megvettem a gyűrűt,de a garancia levél miatt bármikor kicserélték,visszavették volna ha nem jó..Akkor marad ez..El se hinnétek,hogy mennyi időmbe telt,míg magamtól végre megtaláltam,utánajártam.Főleg,hogy sosem érdekeltek az ékszerekés nem is igazán értek hozzá..

Tényleg csodálatosat választottál, jól eltaláltad, jó ízléssel. :)
Amúgy van egy ismerősöm, aki szintén a munkája miatt nem hordhatja a gyűrűjét, ő egy nyakláncon hordja a nyakában.
Szóval ha nem idegenkedsz a nyaklánc viselésétől, esetleg már van is, akkor lehetne neked is gyűrűd, amit a nyakadban hordanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!