Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nászútra esküvő után egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nászútra esküvő után egy héttel megyünk nem lesz gond, hogy az útlevelem a lánykori nevemre szól?

Figyelt kérdés
Nagyoon félek ugyanis,még sose voltam külföldön és nem akarom a naszutam napját fogdába tölteni :) nem tudtak nekem erre sehol sem válaszolni,se az okmányirodában,sem pedig az utazási irodába :( :( :(
2012. máj. 15. 18:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk abban biztos van valami,hogy egy adott időnek el kell telnie miután már büntetik,hogy nem a férjezett nevemen vannak az okmányaim,de biztosan nem lincselnek meg egy ellenőrzésnél már másnap,hogy jogtalan iratokkal tartozkodom akár a mi akár más országban.Mivel ujjlenyomat,fénykép,régi iratok mind igazolják,hogy én vagyok én.
2012. máj. 15. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
2 évig a lánykori nevemen voltam az adókártyán, az útlevélen a mai napig, a kutyát nem érdekli. 13 éve mentem férjhez. Személyim, jogsim, lakcímkártyám van kicserélve. Ennyi. Senki sem lincselt meg, még csak nem is szóltak érte.
2012. máj. 15. 19:13
 13/20 Snapette ***** válasza:
A határőröknek kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy esküvők után nézzenek. Nem, a fenét sem érdekel, hidd el. Ugyanígy mentünk mi is pont görögországba, majdnem egy évvel az esküvő után, és nekem még a lánykori nevemre szólt a személyim is és az útlevelem is. A csoda se tudta, nem is volt honnan tudja, hogy házas vagyok, de nem is érdekli őket. Ők mindössze annak néznek utána, ha egyáltalán, hogy nem vagy-e körözve vagy ilyesmi, házasságért nem büntetnek.
2012. máj. 15. 20:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden pozitív és értelmes választ,főleg azokét akik tapasztalatból írnak :)
2012. máj. 15. 20:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a központi okmányirodában, és azt mondták, hogy az útlevelemet nem kell lecserélnem, mivel az új nevemen levő lakcímkártyám és személyim igazolja érvényességét... szóval van valami ilyen kiskapu, hogy azt nem kell cseréltetni, mert végülis téged azonosít... és ha a lánykori nevedre van véve a jegyed meg a foglalásod azon van akkor soha nem fognak rájönni. Csak figyelj hogy mindig a lánykorit add meg, ha az útlevelet használod majd.
2012. máj. 15. 22:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Senki meg sem fogja nézni igazán. Ránéznek a képre, aztán rád, látják, hogy nem vagy körözött személy és csókolom. Nem lesz semmi gondod belőle!
2012. máj. 16. 09:55
 17/20 anonim válasza:
Én pont ugyanebbe a cipőbe vagyok. Anyakönnyvezető azt mondta akkor nincs probléma ha az útlevelemen és a személyi igazolványomba is a leánykori nevem van még. Remélem tudtam segíteni. Jah és gratulálok!
2012. máj. 24. 12:37
 18/20 A kérdező kommentje:
Én megkérdeztem,nem tudtak válaszolni :( Hát persze akkor még a lánykori nevemen lévő személyit fogom használni,hiszen egy héttel utána még el sem készülne.És te akkor jövőre újból megcsináltatod az útlevelet a férjezett neveden?Én is gratulálok :)
2012. máj. 24. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
amíg nem veszed fel a férjed nevét, miért lenne gond?
2012. máj. 30. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha férfi vagy. XP
2012. jún. 5. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!