Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? Normális válaszokat kérnék, nem buta beszólásokat. Első sor, harmadik kép. Fekete fehér.
2012. máj. 15. 14:28
21/25 anonim válasza:
Nekem ez cigányos. Lehet amiatt, hogy a fodrok széle is fekete és túl csicsázott.. Sokkal szebbek is vannak.
23/25 anonim válasza:
Ez a ruha szerintem is kicsit cigányos. Persze ízlések és pofonok. Azzal semmi bajom, hogy fekete van benne, a fekete-fehér esküvő nekem kifejezetten tetszik. Itt a ruhával van bajom, olyan olcsó, igénytelen hatása van számomra.
24/25 anonim válasza:
Nagyon szép ruha.Bár nálam ami fehér,bármilyen szép formás,akkor is csúnyának látom,mert annyira gyűlölöm a hófehér ruhákat.24
25/25 anonim válasza:
Tetszik, de menyasszonyi ruhának nem választanám. Ha mégis, akkor polgárpukkasztásnak szánnám, ami biztosan nem maradna el.
A fazonja kicsit spanyolos benyomást kelt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!