Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért varrnak?
Figyelt kérdés
Egy egyszerü sima hosszu egybe szoknyát varrónö mennyiért varr ugy ha én viszem az anyagot?2012. máj. 15. 08:23
1/4 anonim 

válasza:

Ez attól is függ, hogy hol varratod, de úgy 5-6 ezerre számolhatsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát vidéken szeretném:)Igazából anyósom varrónö és végulis az esküvöi ruhámról van szó csak ö azt mondta nem tud ilyet de sztem nem akar mert igen egyszerü elképzelésem van:)
2012. máj. 15. 08:51
3/4 anonim 

válasza:

Általánosan elmondható, hogy az anyag árának a duplájáért varrnak. Remélem találsz olcsó varrónőt, mert manapság vagyonokat elkérnek.Nemrég hallottam, hogy egy nadrág felhajtás már 1000 ft.
Én magam is varrónő vagyok, nadrágot 300 és 400 ft-ért varrok fel és személy szerint neked-ha csak egy sima szoknyáról van szó- 3000 ft-ért megcsinálnám.De én nem ezen a területen dolgozom/dolgoztam aktívan ezért nem tudom, hogy mennyit kérnek.
4/4 anonim 

válasza:

én egy ruhát 6500ért varrtam egyet tavaly. Két részest, fűzőst, fodrosat. ez függ fazontól, hogy kérsz e rá valami extrát (berakást pl), a helytől,s na meg varrónője válogatja mennyit kér el. Vedd azt is figyelembe, hogy már 15.000 ért szalonban is kapsz újat is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!