Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér koktél ruhát illik felvnni esküvőre más szinű cipővel kabáttal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 10:07
11/16 anonim válasza:
én sem ajánlom. Én fehér nadrágot akartam a barátnőm esküvőjére, de végül krémszín lett belőle. De lehet, hogy fekete nadrág lesz valami színes felsővel és fekete boleroval. Ez sem túl jó színösszeállítás, viszont az alkatom miatt nem nagyon válogathatok a ruhák között.
12/16 anonim válasza:
Akkor most jöhetnek a lepontozások, néhány éve esküvőre voltam hivatalos, elég kiadás volt a menyasszonytánckor adott ajándék(összeg) és már nem tehettem meg, hogy magamnak is ruhát vegyek, így a már meglevő fehér kosztümömet voltam kénytelen felvenni. Szerencsére a kabátka nem kellett, és barackszínű inget vettem fel a szoknyához. Illik nem illik nem volt másom. Persze ha megtehettem volna, hogy veszek, nem fehéret húztam volna, pláne nem koktélruhát... Ha ilyen cipőben jársz, én inkább valami nagy SZÍNES masnit kötnék a derekára a szoknyának, ami elvonja a figyelmet a ruha színéről valamennyire.
13/16 anonim válasza:
Azért írtam, hogy a szines kosztüm fehér blúzzal szerintem elmegy. A szines blúz fehér szoknyával ugyanúgy jó. De a fehér koktél-ruha, amiről hirtelen ránézésből lehet azt gondolni, hogy a menyasszonyt látjuk, szóval azt nem!!!!
14/16 anonim válasza:
Nemrég voltunk egy esküvőben, ahol a menyasszony rózsaszín ruhában volt, így én fehéret vettem fel. Persze előtte megkérdeztem, hogy nem lenne-e gond, azt mondta, hogy egyáltalán nem, az sem, ha rózsaszínben lennék, őt nem érdeklik az ilyen formalitások, azt vegyek fel, amiben jól fogom magam érezni. Senki nem szólt meg a fehér ruha miatt, csak pozitív visszajelzéseket kaptam, főleg a férfiaktól. :)
15/16 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg a menyasszonyt, ha őt nem zavarja, akkor nyugodtan. Egyébként színes kiegészítőkkel szerintem simán felveheted.
16/16 anonim válasza:
13:02-es pont ez lesz most nálunk :) másodunokatesóm (egyben egyik legjobb barátnőm) esküvője lesz, ő rózsaszínt vesz fel, és kérdeztem, oké-e a fehér kosztümöm, azt mondta, persze :) sajnos nem fér be nekem anyagilag most a ruhavétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!