Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvő legyen, ha lesz?
Párom már kétszer volt nős, megvolt Neki már a "nagy" esküvő is.
Én még nem voltam férjnél sosem, de bennem is megvan a vágy,hogy mennyasszony legyek, és kimondhassam a boldogító igent.
4 éve vagyunk együtt, van egy gyönyörű kislányunk, nagyon jól elvagyunk papírok nélkül. Nem nagyon fontolgatjuk az esküvőt,főleg a párom nem, én max. nem említem. Ha egyszer mégis úgy alakulna,hogy esküvő lesz, milyen legyen az? Nagy, szép? Kicsi,szolíd?
:) Nagyon érdekes. Épp most zajlik az orrom előtt egy ilyen esküvő (recepciós vagyok egy szállodában + étteremben). Érdekes volt a kollégáimtól hallani, hogy a vőlegény már másodszor nősül, sőt több gyerekük is van. Már egyikük sem fiatal, közel vannak a negyvenhez, és nagyon boldognak tűnnek.
Nincs óriási vendégsereg (90 személy), de a mennyasszony megadta a módját: gyönyörű ruhában van.
Szerintem mindenképp csináljátok meg az esküvőt és a lagzit is, ez csak rólatok szól. Sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!