Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg ilyen sok rövid ital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok rövid ital kellene?

Figyelt kérdés

Ami nekünk van kb. 75 felnőttre:

3 liter jager

7 liter házi pálinka

3 liter whisky

Ezt kevésnek találom, még legalább 1 fajtát venni fogunk. Mit ajánlatok és mennyit?

A kérdésem ihletője egy válasz volt, amiben azt írták, hogy 10 üveg jager fogyott náluk. Na meg a többi.

2012. ápr. 10. 17:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A pálinka házi, jó minőségű. Keverni ugyan nem lehet, de lesz belőle ágyas is és azt felénk mindenki nagyon szereti. A megmaradt alkoholok nem fognak később elfogyni, mert nem vagyunk nagy ivók, szülinapokon sincs ivászat. Na persze kicentizni nem akarom. Az arany középút jó lenne.
2012. ápr. 10. 18:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem tudtok esetleg alkudni egy italnagykereskedésben, hogy a megmaradt és bontatlan italokat visszavásárolnák? Nem tudom, hogy van-e ilyenre lehetőség bárhol, de én azért megkérdezném. És ebben az esetben nem lenne baj, ha 1-2 üveggel többet vásárolnátok a dolgokból. Vagy ha esetleg kevés lesz, akkor biztos van a környéketeken pl. Tesco, ami éjjel nappal nyitva van, esetleg oda is el lehet ugrani 1-2 üvegért pótlásként. (Gondolom lesz olyan vendég akinek van jogsija és nem fog inni, mert mondjuk soha nem szokott, ilyenkor az ő segítségét igénybe lehet venni, hogy szaladjon ki veletek a bevásárlóközpontba.)
2012. ápr. 10. 18:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Tescoból este 10 után már nem lehet venni italt. Mi éjszaka mentünk vásárolni egyszer ünnepre, de még egy üveg bort sem hozhattunk ki.

Eleve a vacsora előtt szokás inni 3-5 cent rövidet, ha nem is iszik mind a 75 fő, akkor is 2 liter körül már lagzi kezdetén el fog fogyni. Ha a vacsora 5-6 óra körül van és reggelig tart a lagzi akkor kevés lesz a tömény.

2012. ápr. 10. 19:16
 14/24 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

Az utolsó kommentedben ott van a válasz a kérdésedre. Minden annak és csak annak a függvénye, mennyi lesz a fiatal a társaságban, mennyire "ivósak", mennyire bulizósak. Az unokanővérem lakodalmában januárban annyi volt a fiatal és ivós-bulizós, hogy az általuk vett 10 üveg jäger kevésnek bizonyult, ki kellett menni venni még már kb éjfélkor. Tequilát javaslom, azt a nők is szeretik, ha jól be van hűtve, továbbá javaslom én is, a "nő piát", valami tojás,- csokilikőr, vagy cherry. Bár én nő létemre nem ezeket iszom, de akad aki nem szereti az erőseket, pl idősebb korosztályú nők.

Sok boldogságot!

2012. ápr. 11. 09:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kb 100 fős lakodalom volt, de mint már irtam, többség fiatal volt.
2012. ápr. 11. 09:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Felénk a kérdésben írt mennyiség egy 20 fős házibulira sem elég :D
2012. ápr. 11. 10:32
 17/24 A kérdező kommentje:

Akkor nézzük úgy, hogy hány feles/fő?

Mert ha 10et számolok, az fél liter fejenként, de azért csak nem isznak 10 felest, nem? Azért 5-6tól már fejre lehet állni. De lehet, hogy nagyon el vagyok tévedve.

Ha mondjuk veszünk 15 litert az 300 felesre jön ki, 4-et iszik mindenki. Na meg ugye figyelembe kell venni, hogy legalább 10 ember vezet, azaz nem iszik. Meg lehet, hogy valaki inkább sört vagy bort inna. Így számolva is kevés? Tényleg nem szeretném, ha sok a nyakunkon maradna.

2012. ápr. 11. 11:49
 18/24 anonim ***** válasza:
nézd át a vendéglistát, húzd le azokat, akik nem isznak. számold ôssze a csajokat, akikrôl kb tudod, h mennyi ami beléjuk fér és mi az. (ezt a jobarátokkal is meg tudod tenni). a tobbiekre számolj 10 felest, sort, bort. én legalábbis így csinálom. nálunk víz, udítô, sôr, bor benne lesz az árban, plusz a welcome drink. ezen kívul vihetunk tôményet, v mindenki megveszi magának a plutnál. szoval viszunk, ha ez mégsem lesz elég, még mindig vehet magának aki akar, de remélem azért elég lesz.
2012. ápr. 11. 13:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Ne úgy számolj, hogy hát csak nem isznak meg fél litert, mert nem két-három órát fogtok bulizni, lesz tánc, nagy zabálás, ez a fenti mennyiség semmi. Mindenki a kaját tervezgeti legjobban, hogy sokféle, meg sok, meg stb. a piára nem fektetnek akkora hangsúlyt, pedig egy esküvőn az általában sokkal fontosabb.

Hát nálunk is ez a fenti mennyiség úgy néz ki, hogy egy 25-30 fős házibuli szűken...

2012. ápr. 11. 22:11
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
azt azért szôgezzuk le, h normális ember nem azért megy lagziba, h hulyére igya magát. 1 házibuli kicsit más mint 1 lagzi... meg hát ez csak a tomény. gondolom lesz még sôr, bor is. azért nem kell a fenti mennyiség triplája.
2012. ápr. 12. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!