Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn hányszor "kell" megetetni a vendégsereget?
Sziasztok!
A kérdésem az alábbi, ha olyan egy óra környékén lesz ebéd, fél hatkor meg az étterembe érkezve lesz pogácsa, este nyolc körül vacsi, éjfélkor meg éjféli menü az elég?
A kérdés azért merült fel bennem, mert anyukám szerint így éhezni fognak a vendégek szerinte még be kellene iktatni egy étkezést valahova, a pogácsa helyett szerinte valami tartalmasabb kaja kell. Igaza van?
hát, mi ebédet se adunk, csak a szertartásra jönnek a vendégek 5re, majd a vacsi helyszínére érve (kb. 6 körül) lesz pogi, rétes, fél8-8körül meg vacsi...
szerintem bőven elég, amit leírtál, a tánc miatt nem fogják degeszre enni magukat, pláne nem 4X
Szerintem ez rengeteg. :S
Ahol én voltam eddig, ott volt egy vacsora, és éjfélkor a torta, aztán ennyi. Bőven sok volt az is.
Ebédet mi nem adtunk.
Nálunk érkezésnél volt az asztalon pogácsa, olyan 6-7 fele volt a leves, pörivel. Rá kb. 1 órára a vegyes tál, majd utána a sütik, éjfél után pedig az éjféli lakoma.
Annyi kaja megmaradt, hogy az nem emberi.
Nálunk is lesz vendégváráskor kaja,de ilyen hidegtál lesz- sült husik hidegen, saláták,olyanok,amik jók hidegen. Meg lesz süti és pogácsa is.
Kb 6-kor lesz a vacsi, aztán éjfélkor a maradék sültek svédasztal szerűen.
Sztem nem fognak éhezni a vendégeitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!