Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn hányszor "kell"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn hányszor "kell" megetetni a vendégsereget?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az alábbi, ha olyan egy óra környékén lesz ebéd, fél hatkor meg az étterembe érkezve lesz pogácsa, este nyolc körül vacsi, éjfélkor meg éjféli menü az elég?

A kérdés azért merült fel bennem, mert anyukám szerint így éhezni fognak a vendégek szerinte még be kellene iktatni egy étkezést valahova, a pogácsa helyett szerinte valami tartalmasabb kaja kell. Igaza van?

2012. ápr. 10. 11:49
 1/8 anonim válasza:
100%
Legfeljebb a pogácsa mellé valamilyen hidegtálat is fel lehetne még szolgálni.
2012. ápr. 10. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hát, mi ebédet se adunk, csak a szertartásra jönnek a vendégek 5re, majd a vacsi helyszínére érve (kb. 6 körül) lesz pogi, rétes, fél8-8körül meg vacsi...

szerintem bőven elég, amit leírtál, a tánc miatt nem fogják degeszre enni magukat, pláne nem 4X

2012. ápr. 10. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez rengeteg. :S

Ahol én voltam eddig, ott volt egy vacsora, és éjfélkor a torta, aztán ennyi. Bőven sok volt az is.

2012. ápr. 10. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebédet mi nem adtunk.

Nálunk érkezésnél volt az asztalon pogácsa, olyan 6-7 fele volt a leves, pörivel. Rá kb. 1 órára a vegyes tál, majd utána a sütik, éjfél után pedig az éjféli lakoma.

Annyi kaja megmaradt, hogy az nem emberi.

2012. ápr. 10. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 4 kor lesz a polgári 5 kor a templomi és ez után este 6-7 körül a vacsora, utána süti éjfélkor meg minden kaja újból visszamegy a svédasztalszerűen.
2012. ápr. 10. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is így szokott kinézni a dolog. Attól függően, hogy mikor kezdődik a polgári vendégváráskor is van ebédféle (ami valami leves + pörkölt galuskával hagyományosan), amit az érkező vendégeknek folyamatosan szolgálnak fel érkezéskor. Mikor a 2 szertartás után visszaérünk a helyszínre, már ki szokott rakva lenni egy kis sütemény, az elég szerintem vacsoráig. Este vacsora, ami leves, főtt hús tormával, ludaskása, sültes tál, sütemények és torták. Éjfélkor régen töltött káposzta volt, most elég változatos.
2012. ápr. 10. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is lesz vendégváráskor kaja,de ilyen hidegtál lesz- sült husik hidegen, saláták,olyanok,amik jók hidegen. Meg lesz süti és pogácsa is.

Kb 6-kor lesz a vacsi, aztán éjfélkor a maradék sültek svédasztal szerűen.

Sztem nem fognak éhezni a vendégeitek!

2012. ápr. 10. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a vendégek érkezésekor illetve a kikérőkor volt a pogácsa, kalács, egyéb sütemények. 4-kor polgári, 5-kor templomi szertartás. Aztán a vendégek átsétáltak a vacsora helyszínére, addig gyorsan meg volt a fotózkodás. 7 körül vacsora, később a sütik, majd éjfélkor töltött káposzta, továbbá ami a vacsiról maradt újra kihozták a svédasztalra. Szerintem ez önmagában rengeteg, amit leírtál...ebéd...stb...
2012. ápr. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!