Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek késői, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek késői, ha valaki 35 éves kora környékén házasodik meg?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen előnyei illetve hátrányai lehetnek annak, ha valaki csak a 30-as éveinek közepén házasodik meg?
2012. márc. 28. 01:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
És nem érzitek úgy, hogy az idő haladtával egyre nehezebb párt találni? Már csak azért is, mert akkor egyre több a foglalt ember? Vagy azért mindig találni szingliket? :)
2012. márc. 28. 13:54
 22/25 anonim ***** válasza:
De igen, természetesen nehezebb párt találni, de talán az ebben az életkorban kialakuló kapcsolatok sokkal tartósabbak és tartalmasabbak, mint fiatal korban. Ilyenkor már sokkal kiforrottabb az ember személyisége. Ez már sokkal inkább minőségi, mint mennyiségi kérdés ilyenkor.
2012. márc. 28. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

30-nál előbb szerintem én sem megyek férjhez. A nagy szerelmem, akihez tényleg férjhez mentem volna, tavaly elhagyott. Akkor pánikba estem, mi lesz velem, mikor fogok én férjhez menni, de mostanában már eljutottam oda, hogy teszek rá, nem a külvilágnak fogok házasodni. Ha 35 éves koromban, hát akkor. 22 voltam egyébként, mikor az akkori párom el akart venni, de nem mentem hozzá. És milyen jól tettem!

26 N

2012. márc. 28. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:
De igen, ez valóban nehezíti a dolgot, hogy sokan már foglaltak. Én is egy nős férfibe voltam (természetesen viszonzatlanul) szerelmes :). (Igaz, ő 11 évvel idősebb volt nálam.) Viszont ha mégis talál magának párt, az valószínűleg már egy életre fog szólni. De egyébként nincs rá szabály, valakinek fontos, hogy mindig legyen mellette valaki, még ha nem is élete párja. Azért én nem szólnám le őket sem, hiszen nekik így jó. Én meg olyan vagyok, hogy nem rossz egyedül egyáltalán, persze párral még sokkal jobb lenne, :) de ha nincs, akkor inkább vagyok egyedül. Csak a gyerek miatt van egy "határidő", de azért ez a 35-40 éves kor, aminél már leírják a nőket, egy kicsit túlzás. :) A környezetemben többen szültek 40 felett, promléma mentesen, egészséges babát. Hozzá kell tenni, hogy (amennyire én tudom és látom) nem dohányos, chipsen meg kólán élő, éjszakai életet élő, negatív gondolkodású nőkről van szó.
2012. márc. 28. 17:34
 25/25 anonim ***** válasza:
89%

A párom nagybátyja 43 évesen nősült meg. Első feleség. És a nőnek is első házasság. Ne ítéljetek el, de nekem az volt az első gondolatom, hogy "Te jó ég, hol voltak ezek eddig? :-S" Őszintén, kicsit elítéltem őket.

Aztán ahogy telt az idő rájöttem, hogy annyi történt, hogy csak most találkoztak, az előtt egyikük sem találta meg az igazit. A házasságuk példaértékű számomra, látom, hogy őszintén szeretik egymást, tisztelik egymást és ÉRTÉKELIK egymást... Úgyhogy szégyellem magam, amiért ilyeneket gondoltam először...:(

Nekem könnyű ítélkezni, a párommal 5 éve vagyok együtt, 22 évesek vagyunk. Gyakorlatilag "egyedül" sem voltam, mivel, amint nagyobbacska lettem összejöttünk. Mondjuk ez megint más, együtt nőttünk fel gyakorlatilag, együtt csiszolódtunk és csiszoltuk egymást.

Van barátnőm aki 22 éves és még nem volt párkapcsolata. És? Most temesse el magát? Dehogy is... Eljön majd az idő. És ha nem jön el, talál más célt az életének.

Szerintem nem késő a házasság 35 fele sem, így, hogy a kérdésre válaszoljak, de gyerekvállalás szempontjából számomra kicsit késő, mivel nem ötvenvalahány évesen szeretnék a gyermekem ballagására menni, megszeretném élni, hogy nagymama legyek stb. stb. És azért a fiatal szülők másabbak mint az idősebbek és itt most nem a begyepesedésről beszélek.

Szerintem 35 felett is lehet házasodni és nagyon jó szülő is lehet lenni, mert a kivétel erősíti a szabályt :)

2012. márc. 28. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!