Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után rögtön össze "kell" költözni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 22:28
11/23 anonim válasza:
Én hozzá sem mennék olyan emberhez, akivel nem éltem előtte együtt. Teljesen más, mikor valaki kvázi ott van a nyakadon éjjel-nappal, mint az ha találkoztok hébe-hóba (még ha évekig akkor is).
Ha meg anyagi gondok vannak, akkor meg házasodni is minek. Nem változtat az a papír semmit sem, maximum utána rosszabb a szakítás.
12/23 anonim válasza:
Nem kell, de azért 1 lakást mégiscsak olcsóbb fenntartani, mint 2-t (anyagi akadály más kérdés). :-)
13/23 anonim válasza:
Nem kell, legalább tovább tart a házasság :) (vagy csak eddig tartott :P :):):)
14/23 anonim válasza:
Teljesen felesleges az esküvő, ha még össze se tudtok költözni.
15/23 anonim válasza:
természetesen nem kötelező, de én is azt mondom, hogy már esküvő előtt jobb lakva megismerni a másikat, teljesen más, mint együtt járni.
16/23 anonim válasza:
Azért házasodnak össze az emberek,mert külön családod szeretnének, a családnak meg kell egy otthon. Új, közös életet csak a szülők nélkül kellene kezdeni,persze tudom,hogy ennek nagyon sok feltétele van.(legfőképpen anyagi)Házasságot egy életre kötünk(általában) és ennek elengedhetetlen feltétele az otthon,mert ugye lakva ismerjük meg egymást.
17/23 anonim válasza:
Nem értem, miért házasodnak meg azok, akik utána nem élnek együtt... Már maga a "házasság" szó is a "ház" szóból ered, azaz annyit jelent, hogy "egy házban élni". Számomra teljes mértékben természetellenesnek tűnik, ha az esküvő után sem él együtt a pár. Nem gondolom, hogy az ilyen házasságok valódi házasságok lennének, hiszen a felek nem szembesülnek az együttélés buktatóival, és nem tudnak olyan szinten összekovácsolódni, hogy a házasságuk tényleg szövetséggé váljon. Szóval én nem értek egyet ezzel a filozófiával, de ha valakit az tesz boldoggá, hogy megőrzi a függetlenség látszatát, ám tegyen belátása szerint.
18/23 anonim válasza:
szegény 11:15-ös, ugyanazt mondta, mint az összes többi válaszoló, őt miért pontoztátok le? Egyébként szerintem is jobb összeköltözni, különben minek összeházasodni?
19/23 anonim válasza:
Dehogy kell, olyan különbözőek vagyunk.
20/23 anonim válasza:
Szerintem nem kell, de ajánlott az esküvő után összeköltözni, különben nem sok értelme van az egésznek. Előtte viszont feleslegesenk tartom az élettársi kapcsolatot, anélkül is meg lehet ismerni úgy a másikat, h az esküvő után nagy meglepetés már ne érjen - legalábbis nekünk sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!