Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő után rögtön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után rögtön össze "kell" költözni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 22:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
nem kell, de azért "illik". egyébként meg minek összeházasodni, ha úgy sem költöznétek össze?
2009. jún. 13. 22:30
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
előtte kéne
2009. jún. 13. 22:32
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem előtte legalább 1 évvel. Én sosem mentem volna úgy férjhez, hogy előtte nem laktam volna együtt a férjemmel. Lakva ismered meg a másikat.
2009. jún. 13. 22:38
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem költözöl össze minek az esküvő?
2009. jún. 13. 22:38
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Egyik ismerősöm 12(!) év után ment férjhez, ebből egy percet sem laktak együtt és az esküvő után is csak fél évvel költöztek a közös lakásba. Fura, de van ilyen.
2009. jún. 13. 22:47
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Semmit sem KELL! Max társadalmi elvárások vannak, amiknek vagy megfelelsz, mert meg akarsz felelni, vagy éled az életed, ahogy te szeretnéd, függetlenűl attól, hogy mások mit várnak el tőled!
2009. jún. 13. 22:49
 7/23 anonim ***** válasza:
14%
Dehogy :) csak aki házas az könnyebben talál magának olcsóbban lakást.
2009. jún. 13. 23:09
 8/23 anonim ***** válasza:
27%

Nem. Ha jobb nektek így, vagy ne tudjátok megoldani, maradjatok külön.

Sztem jobb külön élni házasságban, mint együtt élni házasság nélkül.

2009. jún. 13. 23:12
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem aktuális a dolog! :) ..csak valahogy feljött ez a téma.Nekem teljesen természetes az összeköltözés az esküvő után ( persze az is ha valaki már évekkel előtte is együtt él a párjával). Az viszont furcsa ha valaki nem akar összeköltözni az esküvő után sem( az is más, ha például anyagi okok miatt nincs rá mód!)

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. jún. 13. 23:27
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nem kötelező, de miért várnátok?

Ha nem tudjátok megoldani, akkor miért siettetitek az esküvőt?

Ha meg tudjátok oldani, miért ne akarnátok együtt élni?

Vagy honnan jött a kérdés?

De persze nincs rá törvény. Ma már szinte mindent lehet. Együtt élni házasság nélkül, együtt élni azonos neművel, külön élni házassággal, külön élni egymagadban, bármi...

2009. jún. 13. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!