Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst karikagyűrű vagy inkább arany? Te melyiket viselnéd!?
Egyiket sem. Utálom a gyűrűket, egyet sem hordok. A jegygyűrűm fehér arany, valahol ott porosodik valamelyik dobozban.
Le lehet pontozni, mert úhgy látom, ma ez van. Aki megszólal, azt utálni kell.
Arany. Nekem valahogy az ezüst, vagy fehérarany olyan semmilyen.. Úgy értem, hogy manapság már a gyűrűnek nem sok jelentése, mindenki hord mindenfélét, amelyik ujján éppen kényelmes. Ha a gyűrűsujjon hordott gyűrű még mindig egyértelműen azt jelentené, hogy az illető jegyben jár, vagy házas, akkor talán még a fehérarany is szóba jöhetne, de mivel ez nincs így...
Ha valaki meglátja az arany karikagyűrűt az ujjamon, tudja, hogy férjnél vagyok. Ha egy ezüstöt, vagy fehéraranyat, akkor meg van egy szép gyűrű a kezemen és kész.
ma 18:44
pedig sok nő van aki ott hordja úgy hogy nincs is senkije
14 éves korom óta van egy arany gyűrűm és a gyűrűsujjamon hordom, pedig nem vagyok házas és még jegyben sem járok.
A párom a legelső találkozásunkkor megkérdezte, hogy házas vagyok?! Természetesen nem értettem, hogy miért kérdi, de mondta, hogy a gyűrű miatt gondolja.
Szóval amit a 14-es írt abban van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!