Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lakziban illik művirágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakziban illik művirágot tenni a vázába a vendégek elé az asztalra?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Akkor én most 0%-os leszek, de nálunk minden művirágból lesz.

Megvehetnénk a drágábbnál drágább virágokat is. Mivel alapból nem szeretem azt, ha az élővirágokat levágják, így nem is lesz nálunk.

Gyönyörű művirágokat rendeltem, amíg nem tapintják meg, fel sem lehet ismerni, hogy nem élő.

Lehet használni művirágot is, csak ne ilyen utolsó piacit!!

Ilyen pl. a csokrom: [link]

2012. márc. 18. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Kedves utolsó, én az előtted író vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tervezel a dekorációkat (gondolom az is művirág lesz) az esküvő után hova teszed? Nekem is tetszik az ötlet, de erre még kíváncsi lennék.

23N

2012. márc. 19. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Eladom őket TeszVeszen ...
2012. márc. 19. 14:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszolónak köszönöm h "megvédett".Az előbbiekhez: Nemtudom miért kell mindenkit alapból hülyének nézni?...és valóban a lakodalom szóból származik és az nem laGodalom! Így nem is lehet lagzi......
2012. márc. 22. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért leidiótázni valakit egy helyesírási hiba miatt? Ti még biztos soha nem írtatok semmit rosszul... (amúgy ti, akik beszóltatok a kérdezőnek a 'lakzi' miatt, nézzetek magatokba, és a kommentjeitekre is. találtok ott is hibát, bőven. )
2012. ápr. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!