Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a www.weddings.com weboldallal?
Figyelt kérdés
Nem tölt be, megszünt vagy mi....2012. márc. 15. 12:32
1/12 anonim válasza:
Jó kérdés.. Én is ma néztem, fel akartam rakni a menyasszonyi ruhám, de nem jött be nekem sem az oldal.
2/12 A kérdező kommentje:
jaj!az az oldal az egyik legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha megszűnt...ordítok!!!!
2012. márc. 15. 12:42
3/12 anonim válasza:
Hú most, hogy írtátok én is ránéztem. Annó (2009-2010) én is vezettem ott blogot, de tényleg nem jó. :-( Így eltűnt az is amit írtam? Na ne
4/12 anonim válasza:
Nálam se működik. Sajnálnám, ha megszűnne. Most szervezzük az esküvőnket, és rengeteg ötletet merítettünk onnan!
5/12 anonim válasza:
nekem működött tegnap is, ma is.
6/12 hanett00 válasza:
Nekem sem működik! Én is írtam régen ott blogot, s nemrég elkezdtem kinyomtatni, hogy megmaradjon emlékbe. Hát puff! Lehet ráéreztem!
7/12 csibefasirttt válasza:
sajnos lányok, úgy néz ki megszünt az oldal. a 2012-es menyasszonyokkal kiderítettük, hogy az oldal felmondás alatt van. dóra senkinek semmire sem válaszol. mi egy páran már tovább léptünk, sajnos elvesztve az eddigieket, és új helyen nyitottunk blogot.
8/12 anonim válasza:
sziasztok, ezután hol lehet követni az írásokat?
9/12 csibefasirttt válasza:
sztem összevissza. én csibefasirt.blogspot.com lettem. a többiek nevében nem nyilatkozom. sajnálom ezt az egészet...
10/12 anonim válasza:
Ohh, de kár, rengeteg jó ötletet merítettem onnan, most vagyok szervezés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!