Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn lehet a tanú NŐ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn lehet a tanú NŐ?

Figyelt kérdés
Az esküvőn lehet a tanú NŐ??????

2012. márc. 9. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem, csak hermafrodita lehet tanú.
2012. márc. 9. 20:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma válaszokat és nem a nőket nem gondolom másodlagos állampolgároknak ugyan is nagyon sok nő barátom van és jól kijövők velük!Csak azért kérdeztem vert van egy nagyon jó nő barátom és kíváncsi voltam hogy esetleg lehetne-e ő a tanúm majd az esküvő.
2012. márc. 10. 06:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Rokonszenves gesztus tőled, hogy elmondtad: nő barátodat tanúnak szeretnéd hívni az esküvőre. Ahogy itt már mindannyian írtuk, természetesen mehet a dolog, hiszen egy nő pontosan ugyanazt és ugyanannyit tehet, mint egy férfi. Szép esküvőt, sok boldogságot!
2012. márc. 10. 09:05
 14/21 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőm esküvőjén én voltam a tanú,de falusi lakodalmas,hagyományokhoz hű esküvőn a keresztapa szokott lenni a tanú!De mindenkinek szíve-joga eldönteni kit szeretne!

28/L

2012. márc. 10. 09:58
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

De izék vagytok már.. nyilvánvaló volt,hogy nem diszkriminál senkit se a kérdező,csak lehet,hogy kínos egy icipicit neki.Hiszen az a jellemző,hogy a férfinak férfi,nőnek nő a tanuja.Az én vaskalapos,ilyen szempontból rohadt beszűkült apám erre a kérdésre(mert bennem is megfogalmazódott,hogy mi van,ha a férjnek nő,a feleségnek férfi a tanuja),azt válaszolta,hogy hülyeség lenne,mert az ember ilyenkor a legjobb barátjukat kérik fel.És ugyebár nő-férfi barátság nem létezik,ott bizony súlyos zavar van,mert akkor a férfi biztosan rá van izgulva nem csak a feleségére,de a tanujára is..szóval ennyit erről :D

Egyébként lehet,hogy vannak ilyen maradi gondolkodásúak,akiknek azért furi,mert jellemzően a tanu tényleg vmi közeli jóbarát általában,aztán a nő-férfi abrátság nem mindenkinek elfogadott,és akkor ugye megfogalmazódik bennük,hogy akkor hogy is van ez,ha egy nő a legjobb barátainak egyike..

2012. márc. 10. 13:43
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Kedves utolsó! Nem akarom elvinni a beszélgetést más irányba, de nem tudom megállni, hogy el ne mondjam: kár lenne nem megkérdőjelezni egy felületes sztereotípiát, amely szerint a két nem között nem létezhet barátság. Jaj, dehogynem! A szexualitás csak egy voantkozása az ember-mivoltunknak: fontos, de nem egyeduralkodó és meghatározó. A barátsághoz sok minden kell: szerintem elsősorban agy és lélek - az pedig mindkét nemben egyaránt lakik. Tud is egymáshoz kapcsolódni, a nemiségtől függetlenül.
2012. márc. 10. 14:52
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

"a nőket nem gondolom másodlagos állampolgároknak ugyan is nagyon sok nő barátom van és jól kijövők velük!"

Ez kicsit olyan volt, mint a "persze, ismerek rendes zsidót, de..." :D Szóval bocs, de azért röhögnek, mert vicces a 21. században ilyet kérdezni. Én még azt se hallottam, hogy mindenkinek azonos nemű tanúja szokott lenni, szüleimén pl. két férfi családtag volt.

2012. márc. 11. 04:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem még nem tervezek esküvőt!De azzal a lány barátommal akivel jártam megmaradtunk barátoknak és barátként sokkal jobban kijövünk és ezért gondoltam hogy esetleg lehetne-e ő a tanúm!!!!
2012. márc. 11. 13:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen okés,amit gondoltál :) Én is annak a híve vagyok,hogy teljesen jól ki lehet jönni az exbarátunkkal,exbarátnőnkkel,de azért vigyázz,nem mindenkinek olyan nyilvánvaló ez.Ha persze a jövendőbeli feleségedet nem zavarja,akkor ne érdekeljen mások véleménye :)
2012. márc. 17. 14:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Már nem azért, nem vagyok féltékenykedő típus, de kiverné a biztosítékot, ha a párom tanúja az esküvőnkön az excsaja lenne. Akármennyire megmaradt barátságnak a kapcsolat, ez illetlen és sértő dolog a menyasszonyra nézve. Nem bántásból, tényleg. De te mit szólnál hozzá, ha a volt pasija ácsorogna mellettetek az oltárnál?
2012. márc. 30. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!