Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelt kérdés

Nem hajlik át egy kicsit a giccsbe? Szeretem a népi motívumokat.Firhang a neve. Nem tudom a képet linkelni.

[link]

2012. márc. 3. 15:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem hajlik át egy kicsit a giccsbe? - de, szerintem eléggé ízléstelen, nekem abszolút nem tetszik.

22/L

2012. márc. 3. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szép!

nekem még a rokolya tetszene nagyon, de ez is gyönyörű! vegyétek meg bátran, nem giccses! van pár olyan, ami annak mondható, de ez egyáltalán nem!

2012. márc. 3. 21:20
 13/21 anonim ***** válasza:
giccsparádé.
2012. márc. 4. 01:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Szép. A többi már nagyon giccses volt.
2012. márc. 4. 08:09
 15/21 anonim ***** válasza:

azért azokat, akik itt gicsparádéznak, megkérdezném, vették a fáradtságot eltekerni a Fihang nevű gyűrűig??????

[link]

Csak, hogy segítsek egy kicsit....

2012. márc. 4. 08:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szépek, de nem karikagyűrűben. Sokkal egyszerűbbet választanék.
2012. márc. 4. 10:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Én imádom a giccset. A firhang nem kifejezetten giccses, nekem abszolút bejön. Meg egyébként az összes nagyon tetszik, öröm volt végignézni a szebbnél szebb gyűrűket. Legnagyobb szépséghibának csak az árat tartom. Úgy néztem a honlapon, hogy a páros gyűrű, több, mint 290ezer Ft-tól indul. Ha nekem telne rá, nem sokáig gondolkodnék :)
2012. márc. 4. 10:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, vettem a fáradtságot és megkerestem a gyűrűt. Szerintem giccses. Már most se tetszik, de még ha tetszene is, akkor is biztos vagyok benne, hogy ezt nem szívesen nézegetném 80 évesen.
2012. márc. 4. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi is gondolkoztunk ezen a gyűrűn, de végül a rokolyás mellett döntöttünk, s nem bántuk meg :) (ugyaninnen vettük, tudok árat mondani, ha érdekel, írj priviben :))

Viszont minket nem érdekelt más véleménye, lényeg, hogy nekünk tetszett.

26/N 34F

2012. márc. 4. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :) És a nagy része annak akinek nem tetszett tuti az első képet nézte. szerintem szép és a minta is gyönyörű
2012. márc. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!