Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi történik a barátainkkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik a barátainkkal? Normális, hogy féltékenyek?

Figyelt kérdés
A párom idén megkérte a kezem, és nem sokkal ezután kiírtuk az időpontot, még az idénre. Az egyik legjobb barátnőméknek is idén lett volna (bár nekik csak 30-40 fős vacsi, nem lagzi), amit el kellett napolniuk anyagi okok miatt. Amióta bejelentettük, hogy összeházasodunk meg lagzi, azóta szinte semmit sem kérdez az esküvőről. A kérdés, hogy normális dolog ez, vagy azért nekem egy kicsit rosszul eshet? Én nem vagyok egy irigy típus, ezért nem értem meg. A másik meg a párom haveriköréből egy srác, bár nekik meg lesz tartva, előttünk pár héttel. Ő se nagyon kérdezgette mi van, szerintem az a baja, hogy azt hitte, ez a nyár most róluk szól, mi meg ebbe belekavartunk. Normális a haraguk, vagy szépen "osszuk" ki őket?
2009. jún. 8. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Szegénykét miért osztjátok így? Nem értelek titeket..Teljesen normális az, hogy rosszul esik neki az egész. Egyáltalán nem érzem azt, hogy nem örülne más boldogságának, csak nem érti, más miért nem örül az övének.

Mindenki akkor tartja az esküvőjét, amikor neki jólesik.Persze nem illik nagyon közel tenni hozzá. Dehát akkor is..Ne legyen lagzim, csak mert már egy barátnőmnek is van abban az évben???

Nem azt várja, hogy mindig róla beszéljenek, de ha barát valaki, érdeklődik a másik esküvője iránt legalább minimális szinten..

Próbáld velük megbeszélni, ha igazi barátok vagytok, biztosan meg tudjátok ezt oldani!!

2009. jún. 8. 19:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát próbálkozom. Az is rosszul esett, hogy amikor szóba hoztam a lánybúcsút, rögtön rávágta, hogy nem biztos, hogy eljön, mert ő még akkor szoptat (most másfél hónapos a gyerek, és akkor fog 4 hónapos múlni). Ez is bántó. Több kisgyerekes barátnőmet megkérdeztem, és kivétel nélkül azt mondták, hogy 1. kétszer sem biztos, hogy akkor még szopni fog a pici, tehát azért kategórikusan már most ne jelentsük ki 2. azért 1-2 alkalommal le lehet ám fejni a tejet is. Tehát ez is egy rosszindulatú vmi volt. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy akármi történik ,akkor sem megyek el. Máskérdés, hogy a lagzin, hogy eteti meg majd a babát.
2009. jún. 8. 19:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2009. jún. 8. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akik több évig szoptatnak, és nem egészséges, ha hamar abbahagyja a baba az anyatejet és átáll cumisüvegre, a barátnőkből ne indulj ki :-)

Szerintem is rossz neki most, hogy neked lesz, neki meg mégse. Nem te vagy ezért a hibás, csak ő meg szomorú, és nem tudja hogyan kezelni a szitut, és nem tudja úgy kezelni, hogy ne rontsa a hangulatot, valószínűleg mindig az jutott eszébe, hogy neki is lehetett volna most, és elkeseríti a tény, hogy mégse. Ezzel nem téged akar bántani, csak neki most nem jó, és nem tud úgy örülni, mint ha neki is lenne rendesen.

A másik ismerősöd meg egyszerűen azt érezheti, hogy túl közel került egymáshoz a 2 esküvő, és lehet, hogy úgy jön le neki, hogy kapkodás lesz az egész. Most figyelj, ez amúgy nem lepne meg, ha emiatt lenne kicsit ilyen, én tavaly nyáron úgy voltam 6 esküvőn (+ 1-en októberben), hogy augusztusban az utolsó hétvégét kivéve (amikor viszont szintén program volt) minden hétvégén esküvőn voltam, és ebből a 7-ből 6-on a kórusommal énekeltünk, 2 volt kórustagoké kb. 1-fél hónap különbséggel, de nagy rohanás volt az egész nyár nekünk is és nekik is, és a végére már fáradt volt mindenki, és picit anyagilag is le voltunk strapálva, mert a kórusnak is volt kiadása, mínuszban végeztünk őszre.

Ez csak egy ötlet, de szerintem ne húzd fel magad ilyenen, egyszerűen beszélgessetek, próbáld kipuhatolni, mi a probléma nekik, ne célirányosan, csak mellékesen.

2009. jún. 8. 22:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Megpróbálom majd megérteni, csak vhogy az esik rosszul, hogy eddig mindig mi is örültünk, ha velük vmi jó történt. Sohasem csináltam abból problémát, ha nekik vmi hamarabb összejött. Ezért nehéz megérteni, hogy ő még ha fogcsikorgatva is, de nem tud örülni. Mert ha én próbálom megérteni, ő legalább annyit tehetne, hogy kicsit úgy csinál, mintha örülne. A sráccal meg nem foglalkozom, az ő lagzijuk kb. 4x annyiban lesz és fényűzőbb, mint a miénk. Most mi ezért haragudjunk? Ugyan már! Nem érzem, hogy azért kellene várnunk egy évet (amikor mi babát szeretnénk), hogy ne egy nyáron legyen a lagzink, mert vki gyerekes és ez zavarja.
2009. jún. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!