Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden hol lehet szép és nem túl drága menyasszonyi ruhát bérelni?
Szia!
A Dreams szalonban a Csongrádin.
Nagy a választék, és gyönyörűek:)
2007 augusztusában volt az esküvőm, akkor volt 70 ezer Ft, és az akkor elég olcsónak számított, mindenhol több volt.
Nézd meg a honlapjukat, én is az alapján választottam ezt a szalont.
Én Algyőt ajánlanám a Téglás u. végén. Dócziné csinálja és 50 e-ért már tud mutatni neked szép ruhákat, csak nem 2009-es modell. Minden kiegészítőt ad hozzá, ékszereket, fátyolt, kesztyűt, napernyőt...máshol ezekért plusz 50 ezret min. elkérnek. Én bejártam Szegedet, de Dóczinénál találtam meg az igazit.
Igaz algyői vagyok, de a 100 ezres ruhát 70-ért odaadta, és mindent ad hozzá, a ruha 2008-as francia modell, és rajtam lesz először.
A Sikkbe a Boldogasszonyon adtak volna 115 e-ért 2009-es modellt, kb .5 menyasszonyon volt, lesz az esküvőnkig és meg volt tőrve az anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!