Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a menyasszonyi és a szalagavatós ruha között? Ha van egyáltalán. Baj/ciki ha szalagavatós ruhába esküdnék?
ja és nem akartam senkit sem azzal untatni hogy mely régiókban volt ez jellemző, mert ez nem tartozik a kérdéshez:P
amúgy szalagavatós és esküvői tök ugyanaz(nekem nem tűnt fel hogy másmilyen lenne) csak az egyik alkalommal erre másik alkalommal más dologra használják:D
"Baj/ciki ha szalagavatós ruhába esküdnék?"
A baj/ciki az, hogy házasodáson jár az eszed, pedig magyarul sem tudsz. Inkább tanuld meg szépen a -ba, -be és a -ban, -ben közti különbséget.
"a menyasszonyok között van aki cikinek érezné, hogy látta már máson, szalagavatón a leendő ruháját."
Az nem ciki, ha egy másik esküvőn látta? :) Én ezt a kölcsönzésmániát nem értem, hogy miért jó, ha olyan ruhát veszel fel, aminek te vagy a kétszázadik viselője.
A szalagavatón nálunk fehér blúz + sötét szoknya volt, ez valami új amcsi divat lehet, hogy esküvőt játszanak...
Oké lehet belém kötni, meg jól lepontozni, de látom senkinek nem tűnt fel, hogy kétszer is leírtam, nekem EZT OTT mondták. Nem most találtam ki itthon a gép előtt ülve. Azt is leírtam, hogy lehet, ez csak OTT megy így, ahonnan én hoztam a ruhámat.
A másik meg az, hogy nem esküvőset játszottunk amerikai mintára, hanem keringőztünk, amihez nem tudom miért ne lehetett volna felvenni egy ilyen ruhát, ha az alkalom megkívánja. Nem a suli tornatermében 20 ember előtt tornacsukában, farmerban ténferegtünk, hanem színházban, több, mint 400 ember előtt léptünk fel. Nem tudom ez miért fáj és kell egyből leminősíteni, amikor azt hiszem a kérdező számra hasznos választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!