Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a különbség a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a menyasszonyi és a szalagavatós ruha között? Ha van egyáltalán. Baj/ciki ha szalagavatós ruhába esküdnék?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Askin ez hülyeség hogy anno a falvakban nem volt esküvői ruha. De volt, a nagymamámnak is volt esküvői ruhája, amit úgy varrattak meg neki.
2012. febr. 22. 11:23
 12/23 anonim ***** válasza:
hát nem tudom én egy turkában láttam,hogy van külön rész a menyasszonyi ruháknak és mivel az egy kilós üzlet volt csak 1300 ft-ba került(nem volt semmi baja és piszok jól áll):)
2012. febr. 22. 11:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
az a te nagymamád:P én népművészeti anyagban néztem és az nem a nagymamád korára volt jellemző a legtöbb nem tudott varratni és ezért használták fel azt ami volt
2012. febr. 22. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:

ja és nem akartam senkit sem azzal untatni hogy mely régiókban volt ez jellemző, mert ez nem tartozik a kérdéshez:P

amúgy szalagavatós és esküvői tök ugyanaz(nekem nem tűnt fel hogy másmilyen lenne) csak az egyik alkalommal erre másik alkalommal más dologra használják:D

2012. febr. 22. 11:27
 15/23 anonim válasza:
19%

"Baj/ciki ha szalagavatós ruhába esküdnék?"

A baj/ciki az, hogy házasodáson jár az eszed, pedig magyarul sem tudsz. Inkább tanuld meg szépen a -ba, -be és a -ban, -ben közti különbséget.

2012. febr. 22. 12:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt a kötözködős kutya hétszázadat!
2012. febr. 22. 12:29
 17/23 anonim válasza:
28%
Talán nincs igazam? :-)
2012. febr. 22. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

"a menyasszonyok között van aki cikinek érezné, hogy látta már máson, szalagavatón a leendő ruháját."

Az nem ciki, ha egy másik esküvőn látta? :) Én ezt a kölcsönzésmániát nem értem, hogy miért jó, ha olyan ruhát veszel fel, aminek te vagy a kétszázadik viselője.

A szalagavatón nálunk fehér blúz + sötét szoknya volt, ez valami új amcsi divat lehet, hogy esküvőt játszanak...

2012. febr. 22. 21:39
 19/23 anonim ***** válasza:
A legtöbb szalonban konkrétan semmi. Ha végzős viszi, negyedannyiba sem kerül.
2012. febr. 22. 21:56
 20/23 anonim ***** válasza:
53%

Oké lehet belém kötni, meg jól lepontozni, de látom senkinek nem tűnt fel, hogy kétszer is leírtam, nekem EZT OTT mondták. Nem most találtam ki itthon a gép előtt ülve. Azt is leírtam, hogy lehet, ez csak OTT megy így, ahonnan én hoztam a ruhámat.

A másik meg az, hogy nem esküvőset játszottunk amerikai mintára, hanem keringőztünk, amihez nem tudom miért ne lehetett volna felvenni egy ilyen ruhát, ha az alkalom megkívánja. Nem a suli tornatermében 20 ember előtt tornacsukában, farmerban ténferegtünk, hanem színházban, több, mint 400 ember előtt léptünk fel. Nem tudom ez miért fáj és kell egyből leminősíteni, amikor azt hiszem a kérdező számra hasznos választ adtam.

2012. febr. 23. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!