Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogta a párotok a kezeteket, amíg az anyakönyvvezető beszélt, még mielőtt az igent kimondtátok?
Szerintem sem függ egyébként össze a szeretettel. Én vagy az izgalomnak tudnám be, vagy vannak alapból is olyan párok (nem is egyet ismerek), akik társaságban sem mutatják különösebben, hogy összetartoznak, ott sem fogják egymás kezét, ott sem adnak egymásnak puszit stb. stb.
Egyébként gratulálok a lepontozóknak, remélem boldogabbak lettek ;)
Én még nem kerültem ilyen helyzetbe (nem vagyok házas), de nem tudnám elképzelni, hogy ne fogjuk egymást, miközben összekötjük az életünket. Remélem nem fogom elfelejteni :)
23N
múltkor bekukkantottam egy esküvőre
az anyakönyvvezető beszélt a párhoz, aztán mondta, hogy álljanak fel, és fogják meg egymés kezét.
A tanúk is bemozdultak, aztán mondta nekik, hogy most csak a pár fogja meg... valami házi eskü hangzott el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!