Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőm lesz! Kell már most lefoglalni valamit? El kell
kezdeni már most szervezni?
Figyelt kérdés
Már egy év sincs vissza az esküvőnkig,Pontosabban 11 hónap!
Szerintetek el kell már valamit kezdeni szervezni és lefoglalni?Segítsetek!nem volt még esküvőm,és remélem nem is lesz!:-)
Nekem se volt még, ezért érdemben nem tudok segíteni.
Gondolom, attól is függ, milyen elit helyen akarjátok tartani.
2009. jún. 1. 16:04
2/12 anonim válasza:
Függ attól, hogy hol akarjátok a dolgot lebonyolítani. Szerintem ilyenkor már a zenekart nem árt lefoglalni, mert a jó zenekaroknak jövő tavaszi időpontjaik ilyenkor már le vannak foglalva. Illetve ha a vacsora valami felkapott helyen akarod, hogy legyen akkor azt is meg kell kérdezni és lefoglalni. Ezek a legfontosabbak. Aztán 6 hónappal a kitűzött nap előtt kell/lehet bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz, korábban nem lehet, később meg esetleg már nem lesz időpont a napotokra. A ruhát meghívót egyéb dolgokat is ilyenkor kell elkezdeni keresni, megtervezni, beszerezni.
2009. jún. 1. 16:23
3/12 A kérdező kommentje:
én is úgy értettem,hogy ez az esküvőm lesz és több nem:-)
nem nagy városban tartjuk,de egy éves a hely ahol tartjuk,igy elég felkapott!köszönöm a segitséget,további infokat is várok!
2009. jún. 1. 16:30
4/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem a vőfélyt , a fotóst, a videóst, és a zenekart mindenképp érdemes már most felkeresni, ha tudod az időpontot. Aztán szépen lassan jöhet a vendéglőnek a kiválasztása, vagy ha sátoros lesz, a sátor megrendelése. Le ne csússzatok valamiről, mert ha nem találtok megfelelőt, kapkodni, vagy kompromisszumokat kötni már nagyon nehéz utána. Inkább Ti válasszatok, mintsem kényszerből beleugrotok valamibe, csak , hogy legyen. Hidd el, nem fognak kinevetni, hogy ilyen "korán" mentek, tudok olyan vőfélyt, akinek már 2010. aug-ban foglalt napjai vannak. Úgyhgoy hajrá :-)) És sok boldogságot Nektek :)
2009. jún. 1. 16:33
5/12 anonim válasza:
Minek annyit szervezkedni? Szerintem felesleges pénzkidobás + idegőrlés. Én anno ( öt éve ) kivettem egy kis szabadságot, az esküvő az anyakönyvvezető előtt megvolt kb15 perc alatt ( mondjuk az időpontra vártunk hónapokat, természetesen ), aztán bementünk a legközelebbi étterembe, ott mindenki evett-ivott kedvére. Amikor mindenki jóllakott, a nejemmel ketten beültünk az autóba, és elmentünk nyaralni - nászútra, ahogy tetszik. Nagyon emlékezetes volt, minden percét élveztem, a mai napig jó rá visszagondolni. A felesleges dolgokra el nem költött pénzt pedig magunkra költöttük:-)
2009. jún. 1. 17:41
6/12 anonim válasza:
Szerintem inkább most állj neki és rakj rendbe mindent, előtte már ne ezeken aggódj. De húzz magadnak határt, hogy minek kell rendben lennie ahhoz hogy nyugodt légy sokan túlparázzák. Illetve a költségekre annyiban figyelj, hogy nehogy keserű szájízzel állj az oltár elé. nem ezen kell spórolni persze, de könnyen elszalad az emberrel a ló esküvőszervezés közben.
2009. jún. 1. 17:45
7/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm,esküvöt minddenképp szeretnénk,nem 200 főset persze,és lagzit is meg lánykikérőt!gyerekkorom ota erről álmodtam,nehogy már itt a lehetőség és nem teszem meg
2009. jún. 1. 17:52
8/12 anonim válasza:
Szerintem meg még nem kell, bár nekem télen volt. Mi októberbe kitaláltuk hogy összeházasodunk (előtte együtt éltünk), novemberbe megvolt az esküvő. Nem stresszeltük agyon magunkat :D Így utólag a helyet lett volna a leggázosabb lefoglalni, de megoldottuk.
2009. jún. 1. 17:55
9/12 A kérdező kommentje:
most szeptemberben lesz 3 éve hogy együtt élünk,igy nekem sem lesz meglepetés utánna:-)
2009. jún. 1. 18:20
10/12 anonim válasza:
NE MENJ FÉRJHEZ!!!!!
Kislány, tudom miről beszélek, én már 2x elváltam és nem az én hibámból.....
bár, a Te életed, de nem szabadna elronatni egy szép szerelmet egy lánccal.... olvass itt körbe, nagyon sok nő arra panaszkodik, hogy miután megvolt az esküvő, a pasi vett egy 180 fokos fordulatot... és annyi a boldogságnak....
TE ne kövesd el ugyanezt a hibát! Dehát.. a Te életed, te döntésed Edit....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!