Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok tánciskolába az esküvőtök előtt?
Egy órára mentünk el! Az is fölösleges volt!
Így is jól ment, pedig nem tudunk különösebben táncolni!
Nem ez a legfontosabb dolog, erre igazán kár pénzt kiadni!
Nem mentünk el, hozzáteszem nem is tudunk rendesen táncolni. A nyitótáncunk kenyértánc volt, így viccesen oldottuk meg. De nekem egyébként is az a véleményem, hogy sokkal jobb egy szerelmesen összesimuló párt nézni, akik egymáshoz bújnak és csak lépegetnek jobbra-balra, mint egy erőltetett, betanult táncot eltáncoló párt nézni.
Amúgy hiába nem tudtam táncolni, azokkal a férfiakkal, akik tényleg tudtak táncolni, semmi problémám nem volt, mert kitűnően vezettek. A másik részük pedig tök részeg volt és ha tudtam volna táncolni, akkor sem lettünk volna előrébb...
Mi terveztük, mert falábúak vagyunk mindketten, én az egész esküvő alatt a tánctól fogok rettegni:(
Csak sajnos hiába mindenből a legolcsóbbat választottuk, így is 600 ezer Ft körül járunk. Úgyhogy úgy néz ki, nem fér bele anyagilag a tánciskola, de lehet hogy rendelünk táncoktató DVD-ket és zene CD-t hozzá, kb. 10e Ft értékben, hogy legalább a nyitótánc menjen valamennyire.
Na, tök jól megoldottuk: nem lesz nyitótánc:)
Nemrég voltunk lagziban, és ott sem volt, az ifjú pár csak úgy elkezdett táncolni, de nem volt semmi showw-műsor.
2 hét az esküvőig, időnk meg egy szál se volt ilyesmire. Azért még mindig tervben van egy-két alaplépés megtanulása valami profitól...De nyitótáncról már rég lemondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!