Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kôszônetajándéknak elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kôszônetajándéknak elég fejenként 1 db ebbôl?

Figyelt kérdés

[link]

tullbe csomagolnám.

2012. jan. 26. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Háát, nem lesz az "ragadós, olvadós"? De amúgy aranyos ajándék, esetleg fejenként azért 2-3-t tennék bele, jobban mutatna.

/Másrészt nem tudok azonosulni a köszönetajándékkal, mint olyan... megfoghatatlan-felfoghatatlan. Még sosem kaptam, de nem is tudnám mire vélni, hogy hazaviszem és a polcon nézegetem? :S Off vége!/

2012. jan. 26. 14:33
 2/11 A kérdező kommentje:
elvileg olvadásbiztos. engem a darabszáma érekelne, h tôbbet tegyek 1 embernek, v eleg 1 db?
2012. jan. 26. 14:36
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

Ez egy ostoba új szokás. Azzal,hogy a vendégek esznek-isznak,már megköszönöd a részvételüket. Akár egy,akár több semmire sem használható vacakot kapnak, a legtöbben kidobják a szemétbe.

Voltam már olyan lakodalomban,ahol az utcai szemetes tele volt a köszönő ajándékokkal. Pedig ott egy kerámia figurát kaptak.

2012. jan. 26. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:
ok, értem én, h felesleges, csak nem ezt kérdeztem... kapnak kettôt fejenként és ennyi, nem gondolkodom rajta tovább.
2012. jan. 26. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vagy egy, vagy három darabot adj, az úgy jól mutat. Bár a kettő sem rossz végül is.
2012. jan. 26. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
3-5 darabot tegyél egy adagba.
2012. jan. 26. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Cukrozott mandulából ötöt szoktak rakni, mert ennek megvan a jelentése is: szerelem, boldogság, termékenység, egészség és jólét. Ez alapján akkor 5-t érdemes beletennia szivecskéből is.
2012. jan. 26. 15:31
 8/11 A kérdező kommentje:
kôszônôm, aki lepontozgat, az legyen kedves máshol élje ki magát.
2012. jan. 26. 15:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenképpen jobban mutat,ha páratlan,de ne egy,inkább 3 legyen.

Ezt biztos,nem fogják kidobni!:)

Sok boldogságot!

2012. jan. 26. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia páratlan számút tegyél bele :) sok boldogságot.
2012. jan. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!