Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már úgy, hogy esküvő napján a párja ott hagyta? Vagy ilyen csak a filmekben fordul elő?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék mert régota foglalkoztat ez a kérdés!24/l2009. máj. 27. 20:47
1/13 anonim válasza:
Pont itt az oldalon olvastam ilyen esetet, család kényszerítette az esküvőt, a lány nem akart hozzámenni a családi választotthoz, aztán a lány az oltárnál mondott nemet.
2/13 anonim válasza:
Még szerencse, hogy volt bátorsága nem-et mondani! Igen, van ilyen, mert először meg akarnak felelni a hülye társadalmi elvárásoknak, de az uccsó pillanatban észhez térnek!
Ém esküvő előtt 2 héttel léptem le, hálát adok a Jó istennek, hogy felnyitotta a szememet!
3/13 anonim válasza:
Én hallottam arról, hogy itt a falunkban már volt olyan eset, hogy az esküvő előtt pár nappal mondták le az egészet. Olyat is ismerek, aki nemet mondott a templomban. Vannak ilyen esetek az életben is, de biztos, hogy nem olyan gyakori, mint a filmeken.
4/13 anonim válasza:
Hát nálunk volt ilyen a családban. A tesóm esküvője fullosan meg volt szervezve, ott ültünk a templomban, mikor rámcsörgött, hogy a reptéren van és elutazik Görögországba, mert képtelen megtenni. Legyek szíves közöljem a násznéppel és a kedves vőlegénnyel. Durva volt...
5/13 anonim válasza:
Én nagyon sok ilyenről tudok. A barátnőm anyukája anyakönyvvezető, a barátnőmet pedig fel szokták kérni pl versmondásra. És ő mesélte, hogy nagyon sok példa volt rá hogy az egvyik fél általában a vőlegény nem jött el.
6/13 anonim válasza:
Az első jól tette, de nem tudott volna korábban tiltakozni?
7/13 anonim válasza:
A szülőházamnál a szomszéd lány vőlegénye pár nappal az esküvő előtt lépett le.És ott hatalmas lagzit szokás csapni,olyan nagy sátrasat az udvarban.Már sütött főzött a fél falu meg a rokonság,szinte mindennel készen voltak már csak főzni kellett volna,de ahhoz is megvolt már minden.
A szülőknek egy csomó pénzébe került.Nem foglalták imába a pasi nevét,előbb is meggondolhatta volna magát.
8/13 anonim válasza:
21:34 - Nem ismerem a pontos szitut, aki írta, ő is úgy írta, hogy ismerte őket, de nem ő volt benne ebben a helyzetben, nem tudom, hogy tudott-e volna előbb is tiltakozni, de valami oka biztos nem volt, amiért nem előbb szólt.
9/13 anonim válasza:
Mi elkéstünk a saját esküvőnkről együttesen. Már mindenki azt hitte, hogy meggondoltuk magunkat, amikor megjelentünk, s még csodálkoztak is az emberek, hogy akkor mégis lesz esküvő. Viszont a megrendelt 3 zeneszám helyett csak egyet játszott le a házasságkötő terem, mert különben ütköztünk volna már a következő időpontot lefoglalt párral.
10/13 anonim válasza:
Az én barátnőm cirka két héttel a kitűzött nap előtt mondta le az egész ceremóniát. A szülei őrjöngtek, a férjjelölt szülei szintén, egyedül a majdnem férje fogadta normálisan a szitut. Azóta már férjhez ment, van három gyereke is, a majdnem férj is férje lett valaki másnak, és a szülők is megbékéltek. Mindez 1992-ben történt egy kis faluban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!