Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek? Két hónap múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Két hónap múlva lenne az esküvőnk.

Figyelt kérdés
A párom bemondta az unalmast, mert most vidékről kell bejárnia dolgozni és a falut is utálja, ahol lakunk. Eddig Ő Pesten lakott. Azt mondja, ha nem szokja meg lelép és vége mindennek. Már az érzései sem ugyan azok. Iszonyú.
2009. máj. 27. 08:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég furcsa egy kapcsolat ö részéröl, ha már ilyeneket mond én nem várnám az esküvömet. Biztos hogy lemondanám, de probálj meg vele beszélni szép nyugodtan.

És mi lenne ha felmennél vele Bp-re? Nincs megoldás, vagy ez csak kifogás neki, menekül a kötöttség elöl? Mert ha már az érzései sem ugyan olyanok, akkor felesleges az egész, mi lesz késöbb? De ezt te érzed, hogy tényleg csak a munkahely távolsága, vagy tényleg az érzések változtak meg benne!

Sok sikert és ne habozz, lépj inkább most ha ugy látod, mint hogy fél év mulva váljatok.

2009. máj. 27. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Véleményt kértél, ezért ne bántódj meg!

Tök mindegy, mikor lenne az esküvő. Ha így van, ahogy írtad, akkor felesleges az esküvő. Szépen vissza kell mondani. Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni a "hol lakjunk" kérdést, akkor ennek nincs jövője.

Miért nem költöztök be Pestre? Akkora gond lenne az? Azt el tudom képzelni, hogy pesti fiúként utálja a falut,de hát mozgásszabadság van, oda költözhettek, ahova akartok!

Ha már ezt az egyszerű kérdést se tudjátok megoldani...

2009. máj. 27. 08:35
 3/10 anonim válasza:
100%
10. éve vagyok együtt a párommal....5 éve döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk....addig ő egy kisvárosban, én egy nagyvárosban laktam, 100 km-re egymástól...költözés előtt számba vettünk mindent, ki költözik, miért, akar-e, nem lesz-e rossz érzés, megszokjuk-e, stb...együtt döntöttünk, hogy én költözöm...azóta sem bántuk meg...ennek így kellene működnie szerintem...a Ti esetetekben a párod már döntött...nem akar Veled élni, sem falun, sem nagyvárosban...és ez a lényeg...a többi csak körítés és félrebeszélés...szerintem...
2009. máj. 27. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így van, akkor le kell mondani az esküvőt. Nem kell végigcsinálni egy méregdrága színjátékot, ha ilyen gondok vannak, egyszerűen hiába tűnhetett eddig jónak, nem tartoztok össze, és ezt tudomásul kell venni. Ez feltételezhetően később se fog változni, és rosszabb lesz válni (szintén pénz is ráadásul), mint most össze se házasodni. Szerintem add vissza a gyűrűt, és mondd le az esküvőt, és keress valakit, akivel összetartozol, és engedd a párodat is az útjára, hadd legyen boldog majd mással. Nem kell a rokonok előtt szégyenkezni, jobb most, mint később, és a párodat se kell rossznak gondolni emiatt, akik nem tartoznak össze, azok attól még nem rossz emberek, hogy ezt beismerik.
2009. máj. 27. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem is a technikai akadály a gond, hanem hogy ennyi akadálytól már megfutamodik a vőlegényed. Én és a férjem az esküvő előtt (sőt utána is 3 hónapig) más országban éltünk. Kibírtuk. Hidd el, hogy aki ilyen könnyen feladja emiatt, nem szeret igazán. Ha a házasságotokban valamilyen probléma merülne fel, ő csak simán kilépne? Jobb, ha nem házasodsz össze vele, egy válást spórolsz meg vele. Úgy tűnik, hogy zsarol téged vagy legalábbis manipulálni próbál. Akit ennyire érdekel, hogy hol lakik, az menjen vissza oda, ahol jól érzi magát, de nélküled. Ha ennyitől lelépne, akkor mi lenne később más, jóval komolyabb problémák esetén? Még jó, hogy időben kiderült, hogy megváltoztak az érzései. Én nem maradnék vele.
2009. máj. 27. 08:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyjából én is ezeket gondolom. Ő kért még egy hónapot, hátha megszokja, de ez csak duma szerintem. Én természetesen elengedem, jobb esküvő előtt, mint válni. Egyébként tudunk és szoktunk is beszélgetni.
2009. máj. 27. 08:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket mond, nehogy elvedd, mert ennek válás lesz a vége. Még ha hirtelen vélményt váltana, akkor is halasszátok az esküvőt, mert ebből nem sülhet ki sok jó.
2009. máj. 27. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mért mondjátok Neki, hogy költözzenek Pestre. Szerintem butaság... Mégpedig azért, mert ha a párja már olyanokat mond, hogy nem ugyanazok az érzései, és hogy ha nem szokja meg a falut vége kettőjüknek, hát ott már baj van. Ha Ő a kedvéért felköltözik egy iylen helyzetben, abból csak az lesz h 1 hónap múlva szétmennek és hoppon marad egy másik városban.
2009. máj. 27. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak duma, ha eddig leköltözött. Szóval én azért szeretem a pestközeli településeket, nyugisabbak Pestnél, csak azért nem gondolkodom még kiköltözésen (de hosszú távú terveim között szerepel), mert nincs jogsim és autóm, a tömegközlekedés meg labilis (beüt egy sztrájk, akkor gond van), és a munka még Pestre köt. Egy napot se adj neki, nincs olyan, hogy hátha. Engem elszakítottak az igazitól (talán egyszer jön új esély), de azokat a támadásokat, amiket kaptunk, nem hátha alapon próbáltuk átvészelni, hanem együtt akartunk maradni, ő is, én is, csak egyszerűen kihúzták a lábunk alól a talajt, nem volt választásunk, de ilyen nem volt, hogy "hátha", működött, és ha nem húzzák ki alólunk a talajt, már mindenünk meglenne, ha azt mondtam volna neki, hogy ne csináljuk, mert látja, milyen kegyetlenek velünk, akkor is maradt volna az utolsó utáni percig. Majd egyszer meglesz, mert nyitott a kiskapu, nem tudta bezárni ő sem. De ahol már megjelenik az, hogy "hátha", de igazából nem szívesen, ott az már nem működik, és kár folytatni.
2009. máj. 27. 09:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt azért tudnotok kell, hogy még csak másfél hete lakik nálam. Nem rég lett kész a lakás. Igazatok van, el kéne küldenem. De azért rossz, hogy esküvő előtt cserben akar hagyni.
2009. máj. 28. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!