Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a bátyáméknak lagzira, és kb milyen árba szokás ilyenkor vásárolni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 21:31
11/13 anonim válasza:
Annyi értékben vegyél, amennyit rá tudsz szánni. Szerintem ez nem szokás kérdése. Vehetsz neki 10-20 ezerért is, de akár kétszázezerért is. Bár lehet, hogy a legutóbbit 70 ezer nettóból nem igazán teheted meg.
12/13 anonim válasza:
ha megkérdezed mit szeretnének oda a meglepi ( én úúúútálom ha olyan dolognak kell örülnöm amit már előre tudtam, hogy mi lesz és ha valaki fontos az ember számára akkor igen is vegye a fáradságot és találjon ki valami olyat aminek tuti örülni fog a másik. ez csak odafigyelés kérdése ) a pénz szerintem ciki, főleg ha a bátyád (távolabbi rokonnál nem nagy gáz, 8. tányérkészlet, 6.turmixgép, 11. evőeszközkészlet... bla, bla,bla... szintén tök gáz.
nekem ami mostanában minden alkalomkor ( barátunk legénybúcsúja, tesómék nászajándéka, szülinapi ajándék)tuti siker volt: limuzint béreltünk a nagy alkalomra. vannak egész elfogadható áron dolgozó (áltában vidéki) cégek. mi tőlük béreltünk : www.limuzinberlesdebrecen.hu
remélem segítettem!
JC
13/13 anonim válasza:
Én is inkább az ajándékra szavazok! Mi másfél éve kaptunk ezt is azt is. Nem mondom, hogy nem jön jól a pénz, de az ajándéknak valahogy jobban örültem. Ha az ajándékra nézek, kapásból tudom, kitől kaptam, de ezt a pénzről nem tudnám elmondani. Habár embere válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!