Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem késő ha a polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem késő ha a polgári esküvő csak 18:30-kor kezdődik?

Figyelt kérdés

Augusztusról van szó.

És nem lesz templomi esküvőnk. De nem volt korábbi időpont már :(

Szerintetek ez még nem késői kezdés? Mert akkor csak soká lesz vacsi, és kevés idő lesz a bulizásra, nem???? Későn kezdődik az egész.....

Könyörgöm nyugtassatok meg, nagyon elszomorodtam.. :(

2009. máj. 25. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
dehogy késő! Hajnalig még sok idő van bulizni. Nyáron még sokáig van világos is.
2009. máj. 25. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan és legalább nem a legnagyobb melegben főtök meg! Reggelig egy csomó idő van! Sok boldogságot!
2009. máj. 25. 16:34
 3/12 A kérdező kommentje:

Félek hogy nem marad idő "élvezni" a vacsora után a bulit, hiszen kb 8-kor kezdenénk vacsizni, kb 9:30-ra fejezénk be..

És utána már mindjárt éjfél, és le kell vennem a fehér ruhám.. :((((

Másrészt fázós vagyok, félek hogy hűvösebb lesz estére.. :(

Másik aggodalmam, hogy sok a gyerkőc, és hogy mindenki lelép majd éjfél után, és így alig lesznek ott az esküvőn :(

2009. máj. 25. 16:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Meg attól is tartok, hogy az anyakönyvvezető eddigre már annyira fásult és fáradt lesz, hogy esetleg elront mindent. :(
2009. máj. 25. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs késő. Sőt!

Nekünk is szeptemberben volt és nagyon meleg volt. Fölösleges volt sminkelni, mert szó szerint leizzadtam a szertartás alatt.

Ráadásul, mivel fél 4-kor kezdődött, utánna amikor visszamentünk az étterembe, alig birtuk kivárni, hogy 7 óra legyen és felszolgálják a vacsorát. Én mindenképpen később kezdtem volna, ugyhogy a fél 7, tök jó időpont.

Ne aggódj, mert egész nap a fehér ruhádban leszel. Abban mész sminkleni, frizurát csináltatni, fényképezkedni. Mire este lesz, alig várod majd, hogy levehesd!

2009. máj. 25. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hangulat miatt gondolod, akár kora délután is összejöhettek már, amolyan fogadásféle, és innen mehettek az esküvőre. Ez idő alatt már a hangulat megjönne, utána hamarabb bulizódik be a társaság. Fázni nem fogsz, az tuti, főleg, ha széttáncoltatják veled a cipődet. Egyébként meg nem muszáj, hogy éjfélkor öltözz át, ti döntötök erről is! Ha tovább szeretnél a szép ruhádban maradni, akkor öltözz át 2-kor, ha egyáltalán muszáj átöltözni. Ma már annyi féle szokás van, semmin nem ütköznek már meg az emberek.

Másik lehetőség, nézz körül a környező településeken, hátha ott lenne korábbi időpont!

2009. máj. 25. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az attól függ, hogy mekkora távolság van a szertartás és a lagzi helyszíne között, ha egy helyen van, akkor akár még bele is férhet az időbe. Elég sok esküvőn voltam, de nem igazán szokott a vacsi 19-19:30-nál később kezdődni, azért mert akármilyen jól felkészült az étterem, pöröghetnek ezerrel, egy ilyen vacsi legalább két óra.

2009. máj. 25. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez így oké, én sokkal jobban szeretem nyáron a késő délutáni/kora esti hangulatot, mint a reggelt/délutánt..a fél hét szerintem ideális, mert nincs olyan meleg, jobb a hangulat, szebbek a fények, senki sem álmos.

olyan ciki, amikor vonul a menasszony a nagy ruhában, de már szakad róla a víz, folyik le róla a smink, a ruhájára pedig a tűző napban nem lehet ránézni anélkül, hogy ki ne égne az ember szeme. : D

2009. máj. 25. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
kicsit késő, de akkoris meg tartják akkor miért ne, a lagzi ugyis sokáig szokott tartani, van rá idő :)
2009. máj. 25. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ez késő.

Amúgy lagzi ritkán van előre szólni kell, és akkor előtte kialussza magát mindenki és úgy készül, hogy sokáig marad. Én gyerekként is voltam esküvőkön hajnali 2-3 körül jöttünk el mert akkor már tényleg elaludtam az egészen.

Egyébként pedig a többség mindig egész sokáig marad, de előre meg kell beszélni az emberekkel, hogy nagyon örülnél ha maradnának sokáig.

Szerintem nincsen későn, jó lesz ez így. És ne aggódj, semmi nem lesz elrontva.

Különben is csak te és a párod aki számít, hogy ti ketten ott lesztek. Nekem más nem lenne fontos. Ha valami nem lenne tökéletes nekem az se számítana, csak hogy a párommal összeházasodunk. Max. azért aggódnék, hogy ha valami nem tökéletes akkor nehogy ő szomorú legyen miatta. Nekem bármi megfelel úgyse létezik más csak a szerelmem. :)

2009. máj. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!