Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyasszonyi ruha állna jól nekem?
Kis mellű vagyok, kb ilyesmi: [link]
Széles a csipőm, kb mint neki: [link]
174 centi vagyok és 50-55 kg.
Linkeket szeretnék, lehet google is, de saját ruháknak is örülök, akik hasonló alakúak.
mivel elég fodros,-ápol és eltakarja a kényes részeket :-)
felül kiemelheti a karcsúságodat. szóval:megfelel a "követelményeknek" ha neked ilyen tetszik,akkor válassz ilyesmit.És ne feledd izlések és pofonok.-lesz aki majd lebeszél róla..
Nekem igazán a hetedik tetszik, totál beleszerettem :) Csak sajnos szintén kicsit széles a csípőm (bár nem annyira, mint az általad linkelt képen a nőé).
Szerintem ez is gyönyörű:
Nekem tetszik a második, az a nyerő. :) Hasonlót fogok varratni vagy kölcsönözni.
Nem tudja valaki, hogy ez milyen fajtájú ruha? Egy másik kérdésnél láttam, hogy sellő fazonú meg vmi e betüst is emlegettek.
Itt láthatod, hogy melyik milyen stílusú.
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
Még pár évem van ruhát válogatni, csak már most gondolkozok rajta. :)
Szerintem a 3. ruha ezek közül, bár igazán egyik sem jön be. Felsőrésze a 7-8-nak tetszik.
Én a széles csípő miatt leginkább a nagy abroncsos szoknyákat ajánlanám, nem testhez simulót, magas vagy tehát jól áll, felsőrésznek pedig olyat ami nem emeli ki a dekoltázsod.
Igen szoktak a ruha alá melltartót húzni, főleg ha kicsi a melled, érdemesebb ez alkalommal egy kicsit rásegíteni (persze nem nevetséges mértékben), hogy ne legyen teljesen lapos a ruha alatt, ha a ruha fűzője gyengécske én húznék alá igazi fűzőt is.
Szilikonmelltartó: [link]
Valódi fűző, nem műanyag-merevítős vacak míder, ami semmit sem ér (nekem van innen rendelt igazi): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!