Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok egy ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ehhez hasonló az idős (ebb) hölgyhöz az esküvőtökön?

Figyelt kérdés

Fél órája nevetek :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=By3AfUwxnJ0&feature=related

2012. jan. 6. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Megigazítja, de a hülyéje rálép! Akkor minek igazgatta!? Maradt volna inkább a helyén!
2012. jan. 7. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen ember egyszerűen dühítő. Fontoskodó, nem segítőkész. Nehogy valami másképp legyen, mint ahogy az szerinte jó. Igazán elhasalhatott volna.
2012. jan. 7. 10:21
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

8.

Nagyon rosszul látod. A nyanya volt, aki szerint minden csak úgy lehet, ahogy ő akarja, még más esküvőjén is.

Ez pedig retorziót érdemel.

Mindennek megvan az ára. Aki áthágja a szabályokat, fizetni kell. Ha gyorshajtáson kapnak, fizetni kell.

A szabályokat be kell tartani, és nem maradhat semmi büntetlenül, ez így helyes.

De ha ez neked ennyire humoros, akkor kívánom, hogy neked csak ilyen esküvőd, örömteli pillanataid legyenek.

2012. jan. 7. 11:54
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

De ez milyen anyagias felfogás már. Most akkor legközelebb, ha anya zavar vizsgára készülés közben, akkor kérjek tőle 20 rugót? XD Ez szerintem nagyon vicces hozzáállás. Meg mi ez, hogy akkor rögtön pénz. Ha azt írtad volna, hogy kérjen elnézést, akkor nem is kommentáltam volna, de ez az "adjon 50 ezer forintot"... Lehet, hogy nálatok ez így működik a családban, de nálunk valahogy nem ennyire. Hogy fogalmazzam meg? Családban, egymás között nem foglalkozunk ilyenekkel, főleg nem követelünk pénzt egymástól. Nem mondtam, hogy nem volt rossz ötlet, amit a néni csinált, de számlát nem nyújtanék be neki, mert éppen lesz egy pár másodperces kis "poén" a csodálatos esküvői videómon.

Hiába, én ilyen vagyok. Nem számít, hogy volt egy kis baki pár perccel korábban, a beszédeknél/igen kimondásánál ugyan úgy meg tudok hatódni. Ez nem befolyásol.

2012. jan. 7. 12:05
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
Mellesleg most jól "megátkoztál", tényleg. :D Szerintem én nevetnék a legjobban, ha velem ilyen történne.
2012. jan. 7. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
38%

Az öreglány a család közeli része, ezért volt jelen. Te kérnél a családodtól pénzt mert fontoskodó?

Én azt se tudnám hogyan álljak elő egy ilyen kéréssel.

"Hé Piri néni, tessék már adni egy 50 ezrest, mert igen gáz lett az esküvői videóm maga miatt!"

Vagy hogyan???

2012. jan. 7. 12:10
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

Azért az nem ugyanaz, ha valaki megzavar tanulás közben, mint amikor egy esküvői bevonulást tesz tönkre.

Nem szoktunk pénzt kérni egymástól, ha valaki hibázik, de ez olyan mértékű vétség, hogy e mellett nem tudnék csak úgy szó nélkül elmenni. Ha fontos rokon lenne, csak beolvasnék neki, és ha nem számítana annyira, csak akkor jelenteném be az igényem a kártérítésre.

De ha nem lenne hajlandó fizetni, elfogadnám, nem nyüstölném vele évekig, csak épp megszakítanám vele a kapcsolatot. Azért mert nem látta be, hogy mekkorát hibázott, mit tett, ez nekem felérne azzal, hogy nem hajlandó beismerini, hogy hülye volt, ilyen emberre nekem nincs szükségem.

2012. jan. 7. 12:14
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Azt nézzétek, ahogy előre készül, kitámaszt a padon. Mindegy volt itt, hogyan áll az uszály, neki szerepelni kellett. Borzalom. :)
2012. jan. 7. 16:07
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
Még mindig túldramatizálod. Ez nem vétség, pláne nem nagy. Oké oké, esküvő, na de nem kell úgy csinálni, minta Vilmos herceg esküvője lenne. Nagy nap, meg mittudomén, de nem értem, miért kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki, mint amekkora van. A néni nem ölt meg senkit.
2012. jan. 7. 17:10
 20/22 anonim ***** válasza:
92%
szerintem sem vicces... tényleg csak fontoskodó, az ilyen ember szerintem a hibákat keresi, nem a szépséget nézi... sajnálom, de ez jut róla eszembe... :(
2012. jan. 8. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!