Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani esküvőre jó fényképészt?
Nem számít hogy honnan jön,inkább kifizetjük a kiszállást csak ha már nem kevést pénzt kérnek akkor olyanok is legyenek a képek.
A Csóka Zsolt nálam a favorit,de szeretnék még érdeklődni hogy kinek ki vált be.
szia! én kapásból kettőt is tudok:
ő a volt munkatársam:
ő pedig a volt osztálytársam:
ez az oldal még fejlesztés alatt van, de nekem ő lesz a fotósom :) nagyon szép képeket csinál, és fotózott esküvőkön, iskolai ünnepségeken, születésnapokon, rendezvényeken, temetéseken. Szerintem őt is keresd meg, nagyon igényes a munkájára és nagyon vicces, jó fej :)
Szia!Nekünk a Lóránt-Fotóstúdió volt,és nagyon nagyon jó képeket csináltak.Hajdú-Bihar megyeiek,de ha mind1,akkor elküldöm a linket. [link] /ezen a képen mi vagyunk,nagyon nagyon tudom őket ajánlani,jó lehet messze vannak,de ha tényleg nem számít szerintem érdemes,felhívni őket./
És náluk,úgy van,hogy ha tőlük rendelik meg a videót,is ajándékba kapnak egy fotókönyvet.
Nézd meg az ő képeit is..
Nehéz döntés ennyi jó fotós közül választani.. :) De neked kire esett a választásod?
Köszönöm mindenkinek.
A debrecenieket ismerem.Gyönyörűek a képeik.De már nincs akkorra hely amikor az esküvő.
Szerintem ő marad:
Szépen dolgozik és jó árban.
Lovagi Milán. Szombathelyről.
www.lovagifoto.hu vagy [link]
Igaz hogy Szombathely és környékén fotóz, de gyönyörűek a képei, egy esküvőn voltunk és ő volt a fényképész, vannak képek amit nem rakott fel, de nagyon szépek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!