Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces és nem túl hosszú esküvői fogadalmakat tudnátok írni mindkét félnek?
Én vagyok, aki miatt éhen halnak emberek, mert egyszer volt kenyér az eskühöz.... Viszont azóta és előtte is rengeteg embert mentettem meg az éhhaláltól, mert ezen kívűl sosem vettem e célból kenyeret.
Ez már a lagziban volt, kaja után. Voltak játékok, pl: be kellett azonosítanom a férjemet csukott szemmel, úgy hogy egy csomó pasi kiállt, felhúzta a nadrág szárát, nekem meg tapintás alapján kellett kitalálni, vagy neki ugyanezt női kezek alapján.... Akkor volt, hogy kérdéseket tettek fel egymásra vonatkozóan nekünk, pl: mi volt a jele oviban, mi a kedvenc kajája... És akkor volt ez az eskü is. Letérdelt elém, kezére a papucs, ás úgy.
"Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."
Köszönöm! Egy értelmes válasz érkezett a kérdésemre- az annál inkább hasznos volt, maradunk ennél.
És kenyeret is húzunk a párom kezére! Ennyi erővel ne rendezzünk lakodalmat, hanem azt az ételt adjuk oda az éhezőknek.
A kekeckedőket ki kellene zárni erről az oldalról.
Utolsó:
Tőlünk az anyakönyvvezető kérdezte, hogy akarunk-e fogadalmat a esküvő alatt. Mi ott nem mondunk, de otthon a vacsinál igen.
Üdv., zárjuk is le a témát.
Igen! :)
Köszi szépen még egyszer!
Minden jót!
Szia!
Nekünk bár eskü nem volt a kenyérpapucsos dolog volt.
Meglepetés a barátnőimtől.
Bele kellett bújni és abban táncolni, hát nem volt egyszerű. :)
Nem szabad az étellel játszani...., ez így van, de ilyen nap jó esetben csak egyszer van az életedben és az étterem amúgy is megvette a kenyeret, megmaradt (már jóval éjfél után voltunk) és ha már egyszer úgy is ki kell fizetni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!