Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kb mennyibe kerül esküvő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyibe kerül esküvő után amikor felveszi a nő a férje nevét és minde iratát ujra kell csináltatni?

Figyelt kérdés
személyi, taj, adó, jogsi, minden
2009. máj. 18. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
TAJ, TB ingyen volt, személyi + lakcímkártya kb. egy ezrest fizetni, jogsim nincs. Ez 1 hónapja volt kb.
2009. máj. 18. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Javítok... adó és TB ingyen volt :)
2009. máj. 18. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi kérdező,de véletlenül nem tudja valaki a jogsi ilyenkor mennyibe kerül?
2009. máj. 18. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én összesen valami 9000et fizettem, de lakcímet is változtattam (ill akkor jelentettem be). Asszem a jogsi volt 5000, decemberbe. A TB meg a személyi ingyen volt, adókártyát nem cseréltettem, mert még nem dolgozom, nincs rá szükségem.

Még annyi, hogy akinek junior kártyája van, azt hogy cserélik? Mert hallottam, hogy ha házas vagy, nem lehet juniorod. De hogy ebből mennyi igaz....

2009. máj. 18. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
össz 10000 körül
2009. máj. 18. 21:13
 6/6 anonim válasza:
Amikor bejelentkeztek az anyakönyvezetőhőz és ott szólsz,hogy felveszed a férjed nevét akkor nem kerül semmibe.
2009. máj. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!